Δεν λογαριάζουν το χρήμα Μπαλατσινού-Κωστόπουλος: Η κόρη τους ζει σαν πριγκίπισσα – Το χλιδάτο σπίτι στις ΗΠΑ

Η Αμαλία Κωστοπούλου, μετά τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Berkeley στη Νέα Υόρκη, μετακόμισε σ’ ένα σπίτι στο Λος Άντζελες, όπου πλέον ζει μόνιμα και εργάζεται σε μια εταιρία.

Παρά το γεγονός ότι για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου απείχε από τα social media, με τον λογαριασμό της στο Instagram να μην είναι ιδιαίτερα ενεργός, η δημιουργία λογαριασμού στο TikTok άλλαξε τα δεδομένα.

Πλέον μοιράζεται πολύ περισσότερες στιγμές της καθημερινότητάς της στο Los Angeles, κυρίως μέσα από GRWM, μαγειρικά sessions στην κουζίνα της και unboxings σε διάφορα μέρη του σπιτιού της.

Η Αμαλία Κωστοπούλου έχει άψογο γούστο

Το σπίτι της χαρακτηρίζεται από φωτεινά χρώματα και minimal αισθητική, καθώς τα πολλά αντικείμενα απουσιάζουν, ενώ οι ουδέτεροι χρωματικοί τόνοι, είτε σε έπιπλα, είτε σε διακοσμητικά, κυριαρχούν.

Το ξύλινο στοιχείο στα έπιπλα, ο μινιμαλισμός στη διακόσμηση, οι μεγάλες λευκές επιφάνειες, διακοσμητικές κορνίζες στους κατάλευκους τοίχους και τα υπερμεγέθη παράθυρα που καλύπτουν μεγάλο μέρος των τοίχων και αυξάνουν το φυσικό φως, είναι στοιχεία που απορρέουν από το σκανδιναβικό στιλ διακόσμησης, το οποίο η Αμαλία Κωστοπούλου έχει προσαρμόσει στα δικά της γούστα.

@mintystrawberryy work from home ootd, featuring dog & self tan fail #ootd #wfhoutfit ♬ original sound – Amalia🍓
@mintystrawberryy when you thought you were an influencer all weekend but wake up to a real job 😂 happy monday #dreambig ♬ Oh No No No Laugh – Sound Effect
@mintystrawberryy Same LA Denim – have been dying for these to drop and can confirm they are worth the hype 🤩 #samejeans #sameladenim #samedenim ♬ original sound – Amalia🍓

Related posts

Έκανε την κίνηση που θέλουν όλες οι κοπέλες: Βόλτα στη Γλυφάδα για τον Σπύρο Μαρτίκα και την Βρισηίδα

“Στην αρχή δεν είχα συναισθήματα”: Σπάει τη σιωπή της η Κοντοβά για την υιοθεσία της κόρης της

“Αβέβαιο το μέλλον”: Τέλος η Τατιάνα Στεφανίδου, μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα σήμερα νωρίς το πρωί