Δεν κρύφτηκε ο Ορφέας Αυγουστίδης: Το αποκάλυψε 3 χρόνια μετά – «Ο πρώτος μου φόβος…» (video)

Ο Ορφέας Αυγουστίδης που απολαμβάνουμε ως Αστέρη στην αγαπημένη σειρά «Σασμός» έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στον Σταύρο Θεοδωράκη. Ο δημοσιογράφος υποδέχτηκε τους ηθοποιούς της σειράς στους “Πρωταγωνιστές”, λίγο πριν το επικό φινάλε, με τον Ορφέα Αυγουστίδη να εξηγεί πως ο «Σασμός» άλλαξε τη ζωή του.

«Δεν είχα βρεθεί αντιμέτωπος με…»

Ο δημοφιλής ηθοποιός αποκάλυψε, αρχικά, τις πρώτες του σκέψεις όταν του προτάθηκε να συμμετάσχει στη σειρά. «Στην αρχή όταν μου πρότειναν να συμμετέχω στο ‘Σασμό’, ο πρώτος μου φόβος ήταν τα πολλά επεισόδια. Ποτέ δεν είχα βρεθεί αντιμέτωπος με ένα τόσο μεγάλο όγκο. Και αυτό το λέω γιατί πολλοί ρωτάνε ποια ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση και ποιες οι σκηνές. Όλοι μας πιστεύω ότι ξεκινάμε με το ότι δεν είναι οι σκηνές η δυσκολία αλλά ο όγκος. Συνήθως μια ταινία είναι 8 εβδομάδες γύρισμα. Εδώ είμαστε σχεδόν στις 120 εβδομάδες » δήλωσε.

Στη συνέχεια ο Ορφέας Αυγουστίδης τόνισε πως «Ο “Σασμός” εξακολουθεί και λειτουργεί μέσα μου με μικρές προκλήσεις σε πάρα πολλά επίπεδα. Μία είναι αυτή, του όγκου. Η άλλη είναι ότι πρέπει να κρατάμε μια επαγγελματική σχέση με τη μαμά (σ.σ. Μαρία Τζομπανάκη), τρία χρόνια, κάθε μέρα. Πράγμα υπέροχο αλλά δύσκολο να μπαίνουν αυτά τα όρια για να κάνει ο καθένας τη δουλειά του κανονικά. Να παίρνει ο καθένας τις δικές του αποφάσεις και να μην επηρεάζει τον άλλον»

«Ένα ταξίδι που δεν έχει τελειώσει»

«Αυτό είναι ένα ταξίδι που τώρα τελειώνει, δεν έχει τελειώσει. Πολύ συναρπαστικό, δύσκολο, φωτεινό, με τα σκοτάδια που έχει η καθημερινότητα αλλά νιώθω πολύ τυχερός που ήμουν μέρος αυτού του ταξιδιού», σημείωσε στο τέλος.


Related posts

Το αποκάλυψαν 20 χρόνια μετά Αθηνά Μαξίμου και Αιμίλιος Χειλάκης: «Κρύβαμε ότι ήμασταν ζευγάρι γιατί…» (video)

Στη φόρα 28 χρόνια μετά τον θάνατό της: Η παραλία που λάτρευε η Αλίκη Βουγιουκλάκη

Ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν Καληφώνη – Μάστορας: Η νέα εμφάνιση του ζευγαριού & η αλλαγή στην εμφάνιση του