Δεν κάνει για κουζίνα η Τζόρτζια Σιακαβάρα: «Μία φορά μαγείρεψε γιουβαρλάκια & πάθαμε δηλητηρίαση», λέει ο Πλεύρης

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης έκανε ακόμη μία νυχτερινή έξοδο με τη σύντροφό του, Τζόρτζια Σιακαβάρα και σε δηλώσεις του στις τηλεοπτικές κάμερες, αναφέρθηκε και στις μαγειρικές της ικανότητας.

Οι δηλώσεις του

Ειδικότερα, ο νομικός υπογράμμισε πως δεν της επιτρέπει να του πει τι να φορέσει, ενώ τον ρωτάει πάντα τι να βάλει και ότι εμφανίζεται τρεις τέσσερις φορές με διάφορα ρούχα για να επιλέξει εκείνος ένα.

Ερωτηθείς από τον δημοσιογράφο «σήμερα, πόσες φορές άλλαξε ρούχα;», ο Κωνσταντίνος Πλεύρης απάντησε ότι είχε έρθει αρχικά με στολή Αμαλίας, αλλά τι συμβούλευσε να αλλάξει, γιατί αυτή είναι κατάλληλη ενδυμασία για 25η Μαρτίου και εν τέλει φόρεσε κάτι άλλο που ταιριάζει με τα εθνικά χρώματα της Ελλάδος.Η Τζόρτζια Σιακαβάρα, που άκουγε τις δηλώσεις του συντρόφου της, γελούσε διακριτικά.

Τέλος, ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν θα συνεχίσουν τη βραδιά τους, με τον νομικό να απαντάει χιουμοριστικά ότι κατά τις δύο λένε να πάνε στο Πασαλιμάνι, γιατί είναι η επέτειος των ιχθυοπωλών.

Το παράπονο του

Related posts

Τζάκι με πέτρες, πιάνο και τεράστια κρεβατοκάμαρα: Το πολυτελές σπίτι του Αργυρού που θα στεγάσει την οικογένεια του με την Αλεξάνδρα Νίκα

«Ανυπομονώ να σε κρατήσω»: H Ανδρομάχη μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της λίγο πριν γεννήσει

Γύρισε όλη η Μύκονος να θαυμάσει την Ειρήνη Παπαδοπούλου: “Έσκασε” έτσι και την κοιτούσαν όλοι στα Ματογιάννια