Δεν έπαιρνε τα μάτια της από πάνω του: Τα φιλιά της Μελίνας Νικολαΐδη στον σύντροφό της στο μαγαζί που τραγουδάει η Βανδή

Η 19χρονη κόρη της Δέσποινας Βανδή είναι καλλονή σαν τη μαμά της και αυτήν την περίοδο είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ και δεν το κρύβει. Η νεαρή είναι ζευγάρι με τον 34χρονο Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη και οι δυό τους είναι αχώριστοι, αφού πηγαίνουν παντου μαζί, γυμνάζονται μαζί και τώρα τους είδαμε σε κοινή τους έξοδο να ανταλλάσσουν φιλιά στο μαγαζί που τραγουδά η μαμά της!

Η έξοδος της Μελίνας Νικολαίδη

Η Μελίνα αν και σπουδάζει στο Λονδίνο, βρήκε την ευκαιρία τώρα που έκλεισαν τα Πανεπιστήμια λόγω της εορταστικής περιόδου να επιστρέψει για λίγο στην Ελλάδα, στην οικογένειά της και τον αγαπημένο της.Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης διασκέδασαν στο νυχτερινό μαγαζί που τραγουδά η Δέσποινα Βανδή. Οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους – και όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το περιοδικό You – αντάλλασσαν τρυφερά φιλιά και διασκέδαζαν ως το πρωί.

Related posts

Έτσι ξεπερνά τον χωρισμό από τον Σοϊλέδη: Στο Ντουμπάι η Μαρία Αντωνά με κούκλο Έλληνα

“Με σορτς εκείνη, με ασορτί μπουφανάκια τα παιδιά”: Το οικογενειακό ταξίδι της Τσιμτσιλή στη Γαλλική Ριβιέρα

Κούνια για τα εγγόνια, ξύλινα παραθυράκια: Αυτό είναι το σπίτι που μεγάλωσε η Φαίη στο Κιλκίς