Δεν είναι μόνο ο Φίλιππος: Οι 3 επώνυμοι άντρες που πέρασαν από την ζωή της Αθηνά Οικονομάκου

Σα βόμβα έσκασε πριν από λίγες ημέρες ο χωρισμός της Αθηνάς Οικονομάκου από τον επί 6 χρόνια σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο. Η επίσημη ανακοίνωση του ζευγαριού μέσω του δικηγόρου τους, επιβεβαίωσε αυτό που δυστυχώς πολλοί είχαν καταλάβει στον χώρο της ελληνικής showbiz, πως το ζευγάρι για αρκετό καιρό περνούσε κρίση στην σχέση του και τελικά παρά τις προσπάθειες που έκαναν και οι δυο – μιας κι έγινε γνωστό πως είχαν πάει μέχρι και σε σύμβουλο γάμου – δεν τα κατάφεραν.

Στο παρελθόν της η Αθηνά Οικονομάκου είχε ήδη τρεις γνωστούς χωρισμούς και τώρα ήρθε να προστεθεί κι αυτός από τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Οι 3 γνωστές σχέσεις της Αθηνάς Οικονομάκου

Ο Ησαϊας Ματιάμπα και η Αθηνά Οικονομάκου έμειναν μαζί για περίπου 2 χρόνια, ωστόσο δεν επιβεβαίωσαν ποτέ τη σχέση τους, παρόλο που δεν απέφευγαν τις κοινές εμφανίσεις.


«Τι είναι “απόλυτος έρωτας”; Να εξαρτάσαι συναισθηματικά από τη σύντροφό σου και να σου βγάλει την ανάγκη να κάνεις οικογένεια, κάποια στιγμή, μαζί της; Αυτό ναι, το έχω νιώσει και μάλιστα πολύ έντονα. Δεν είμαστε μαζί πια με αυτή την κοπέλα, αλλά δεν πειράζει», είχε πει σε συνέντευξή του ο Ησαΐας Ματιάμπα.

Από τη ζωή της πανέμορφης ηθοποιού βέβαια είχε περάσει και ένας συνάδελφός της, εξίσου γοητευτικός, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης.

«Ναι, είχα σχέση με την Αθηνά, μια πολύ όμορφη σχέση, μια από τις πιο όμορφες σχέσεις της ζωής μου. Δυστυχώς χωρίσαμε, δεν φταίω εγώ που χωρίσαμε, δώσαμε μια δεύτερη ευκαιρία…». Αυτή ήταν η δήλωση του Παναγιώτη Μπουγιούρη το 2010– στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Μες στην καλή χαρά» που έφερε τα πάνω- κάτω στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια αφού εκείνη την εποχή κανένας δεν είχε καταλάβει εάν η σχέση του με την Αθηνά Οικονομάκου ήταν αληθινή ή ακουγόταν για διαφημιστικούς και μόνο λόγους επειδή έπαιζαν μαζί στον θίασο της Μιμής Ντενίση με την παράσταση «Το Άνθος του Κάκτου»…

Τέλος, μία από τις σχέσεις της Αθηνάς Οικονομάκου που συζητήθηκαν αρκετά ήταν αυτή με τον Βραζιλιάνο Ραούλ. Οι κάμερες είχαν συλλάβει αρκετές φορές το ζευγάρι σε τρυφερές στιγμές σε κοινές τους εξόδους, ωστόσο η ηθοποιός επέμενε να αρνείται κατηγορηματικά πως είχαν σχέση.

Related posts

Αυτό δεν ξανάγινε στα 4 χρόνια που παίζει στο Mega – Τα έχασε ο Αδέκαστος

Βαμμένα ροζ μαλλιά και πολλά μούσια, άλλαξε επάγγελμα: Πως είναι σήμερα ο «Χλαπάτσας» 29 χρόνια μετά το τέλος της αγαπημένης σειράς

«Θα σας δείξω εγώ…»: Η θρυλική ατάκα της σειράς «Της Ελλάδος τα παιδιά» ξανά ζωντανεύει 29 χρόνια μετά με τον «Χλαπάτσα»