Δεν είναι δίδυμες κι όμως όλοι τις μπερδεύουν: Η Θωμαΐς Ανδρούτσου τόλμησε την μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της & είναι ίδια η αδερφή της

H Θωμαΐς Ανδρούτσου που γνωρίσαμε καλύτερα ως «Λουκία» στο Άκρως Οικογενειακόν πλέον ασχολείται με την τεχνική breathwork.

Η Θωμαΐς Ανδρούτσου έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές

Ωστόσο, το ευρύ κοινό την γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή της στο Άκρως Οικογενειακόν τη δεύτερη σεζόν της σειράς, το 2002-2003. Στον πρώτο της τηλεοπτικό ρόλο,λοιπόν η ηθοποιός υποδυόταν τη «Λουκία», τη γραμματέα του «Αλέξανδρου Θεοτοκάτου» ή αλλιώς Γιάννη Μπέζου. Aπό τότε βέβαια, έχουν αλλάξει πολλά για την ηθοποιό.

Παρά τις συμμετοχές της τόσο σε τηλεοπτικές, όσο και θεατρικές και κινηματογραφικές παραγωγές, η ίδια αποφάσισε να αφήσει τον χώρο της υποκριτικής. Έτσι τα τελευταία χρόνια η ίδια είναι θεραπεύτρια χρησιμοποιώντας την τεχνική breathwork.

«Αναπνέω με έναν συγκεκριμένο τρόπο, τεχνική και διαφοροποιώ την ισορροπία διοξειδίου του άνθρακα και οξυγόνου στον εγκέφαλο και το αίμα. Αυτή η διαφοροποίηση έχει το χάρισμα να κατευνάζει κομμάτια του εγκεφάλου, να ηρεμεί ένα κομμάτι μου και βυθίζομαι σ’ ένα πιο κρυμμένο, πιο σκοτεινό ίσως κομμάτι μου» είχε αναφέρει για την τεχνική αυτή η ηθοποιός στο Πάμε Δανάη το 2022.

Όσον αφορά τον λόγο που αποφάσισε να αφήσει την υποκριτική η Θωμαΐς Ανδρούτσου εξήγησε πως ζοριζόταν πολύ ψυχολογικά, λέγοντας: «Ένιωθα στριμωγμένη και από χρόνους και από συνθήκες, δεν είχα χαρά. Άρχισα να το ψάχνω γιατί ήθελα να κάνω κάτι για εμένα, να βουτήξω πιο βαθιά, να καταλάβω κάποια πράγματα που έκαναν συνέχεια έναν κύκλο και έφθαναν στο ίδιο σημείο. Πιέστηκα από διάφορες καταστάσεις και έπαθα κρίσεις πανικού που πάθαινα και πολύ μικρότερη. Οι κρίσεις πανικού είναι δώρο και έρχονται να μας δείξουν ότι κάτι δεν έχουμε καταλάβει για εμάς, πως σε κάτι μας πιέζουμε».

Η αλλαγή στα μαλλιά και η ομοιότητα με την αδερφή της Μαρία

Η Θωμαΐς Ανδρούτσου δεν άλλαξε μόνο την επαγγελματική της ζωή, αλλά και την εμφάνισή της, αφού όπως είδαμε πρόσφατα έχει κάνει τα μαλλιά της πολλά μικρά κοτσιδάκια που μοιάζουν με ράστα.

Βέβαια, όσο η ίδια είχε μακριά και ξανθά τα μαλλιά της έμοιαζε ακόμα πιο πολύ με τη μεγάλη της αδερφή, την Μαρία Ανδρούτσου ή αλλιώς την τηλεοπτική Ξανθίππη στο Πενήντα – Πενήντα. Οι δυο αδερφές πέρα από τα μαλλιά έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά κι έτσι πολλοί είναι αυτοί που κάποιες φορές της μπερδεύουν.

Related posts

Έμεινε μισή, έβαλε το σορτσάκι της και σαγηνεύει: Το σώμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου 12 ημέρες μετά τη γέννα

Βέρα Μακρομαρίδου: Αυτός είναι ο λόγος που παντρεύτηκαν ξανά με τον άντρα της Αλέξανδρο Παπατριανταφύλλου

Είχε πάει για φαγητό, ήταν χαρούμενη: Oι τελευταίες φωτογραφίες της Σάνεν Ντόχερτι συγκλονίζουν