Δεν είναι ακριβό, υπάρχει ακόμα στην αγορά: Αυτό είναι το άρωμα που δεν αποχωριζόταν ποτέ η Αλίκη

Ήρθε στο φως η πληροφορία! Η Αλίκη Βουγιουκλάκη, είχε ένα συγκεκριμένο αγαπημένο άρωμα. Η γνωστή σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, η οποία μπορεί να έχει κοιμηθεί εδώ και 28 χρόνια, παραμένει πηγή έμπνευσης για πολλές γυναίκες.

Το άρωμα που επέλεγε να φορά, απίστευτο αλλά κυκλοφορεί ακόμη!

Την αποκάλυψη έκανε ο Μάκης Δελαπόρτας όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Πρωίαν σε Είδον» και αποκάλυψε: «Έχω ένα συγκεκριμένο άρωμα που φοράω. Το φοράω περίπου 20 χρόνια. Η Αλίκη ήταν μια γυναίκα που μοσχοβολούσε. Όχι μόνο όταν περνούσε από δίπλα αλλά και στο σπίτι, στο καμαρίνι»!

Και στη συνέχεια: «Φορούσε το ίδιο άρωμα αλλά το λέει στην ταινία “Χτυποκάρδια στο θρανίο“. Εκεί που της λέει ο Γιώργος Κωνσταντίνου “τι ωραία που μυρίζετε”, εκείνη του απαντά: “Ναι, είναι το τάδε”. Ας μην πω τώρα τη μάρκα για να μην κάνω διαφήμιση.Αυτό το φορούσε μέχρι το τέλος. Όταν “έφυγε”, πήγα και αγόρασα ένα μπουκάλι και το έχω ακόμα, για να θυμάμαι τη μυρωδιά της. Ήταν ταυτισμένη η μυρωδιά μαζί της».

«Όταν μιλούσε, μοσχομύριζε το στόμα της. Μου έλεγε ότι το άρωμα πρέπει να το βάζουμε όχι μόνο πίσω από τα αυτιά αλλά στη μύτη και τα ρουθούνια. Και όταν μιλούσε, μύριζε η αναπνοή της άρωμα. Πολλές φορές το κάνω και εγώ αυτό»!

Related posts

Όλες οι μαμάδες τη νιώθουν: Δύσκολη νύχτα για τη Ιωάννα Τούνη – Στο πλευρό του γιου της άυπνη και ταλαιπωρημένη

Έναν αιώνα ζωής έκλεισε η αγαπημένη Καίτη Γκρέυ – Έσβησε κεράκια με τους καλούς της φίλους

Δεν λογαριάζουν πικροσχόλια: Ασυγκράτητοι Παππάς – Αϊβαλή στα μπουζούκια, δεν σταμάτησαν να φιλιούνται