Δεν είμαστε πια μαζί: Οριστικός χωρισμός για τους Ηρακλής Τσουζίνοφ και Μαρινέλα Ζύλα – Το παρασκήνιο και η αιτία του χωρισμού

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Secret και της Σάσα Σταμάτη, ο Ηρακλής Τσουζίνοφ και η Μαρινέλα Ζύλα, δεν είναι πια μαζί. Ο νικητής του GNTM3, μαζί με την συμπαίκτρια του, είχαν έρθει κοντά στο παιχνίδι, που κατέληξε σε σχέση.

Το ζευγάρι του GNTM3 δεν είναι πια μαζί

Ο ίδιος μίλησε και αποκάλυψε: «∆εν είμαστε πια μαζί µε τη Μαρινέλα. Εχουμε χωρίσει. ∆ιατηρούμε φιλικές σχέσεις».

Τo ζευγάρι έζησε έναν παθιασμένο έρωτα, αφού δεν ήταν λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι τούς είχε «συλλάβει» σε τρυφερά ενσταντανέ.

Ωστόσο, οι δυο τους από κοινού αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη σχέση τους και να παραμείνουν δύο καλοί φίλοι, αφού ήθελαν να δώσουν περισσότερη βάση στα επαγγελματικά τους.

Να σημειωθεί ότι, μπαίνοντας στο σπίτι του «GNTM», ο Ηρακλής ήταν σε σχέση µε την Αγγελική Κάτρη. Μια σχέση η οποία έληξε αμέσως μετά τη νίκη του και το τέλος του παιχνιδιού. Ηδη πριν µπει στο σπίτι του «GNTM», ο Ηρακλής διατηρούσε δεσμό µε την Αγγελική, και μάλιστα μιλούσε µε πολύ τρυφερά λόγια για εκείνη.

Μετά τη νίκη του, οι δυο τους χώρισαν, µε τις φήμες να φουντώνουν ότι ο Ηρακλής είναι ζευγάρι µε τη συμπαίκτριά του Μαρινέλα Ζύλα, κάτι που τελικά επιβεβαιώθηκε.

Πλέον, όμως, έχουν χαράξει και οι δυο τους χωριστούς δρόμους.

Related posts

Ρέμος-Θεοδωρίδου: Από τα πρώτα κοινά βήματα το 1993 στην παρεξήγηση και το τέλος μιας φιλίας

Οικονομάκου-Μιχόπουλος: Αυτός είναι ο λόγος που επέλεξαν να ανακοινώσουν τώρα τον χωρισμό τους

Στο παρελθόν η Αντωνά: Ο Άρης Σοϊλέδης χέρι-χέρι με γοητευτική συνοδό σε βραδινή έξοδο!