‘Δεν είμαι δικηγόρος κανενός’: Ξέσπασε η Ναταλία Γερμανού για τις κατηγορίες εναντίον της-Τι ανέφερε για τη σχέση της με το Γεωργούλη

Όπως πάρα πολλοί επώνυμοι τοποθετήθηκαν δημόσια για την υπόθεση Γεωργούλη και όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ‘ετσι με τη σειρά της αναφέρθηκε και η Ναταλία Γερμανού, λέγοντας ότι στην δική της εκπομπή δεν είναι με τους φίλους τους αλλά με την αλήθεια.

Οι δηλώσεις της Γερμανού

“Διάβαζα τα σχόλια σας, “τι θα πει κι αυτή που είναι φίλη του;”. Να σας πω τι γίνεται με αυτή την περίπτωση των φίλων, γιατί και οι προηγούμενοι φίλοι μου περίπου ήταν τα τελευταία τρία χρόνια, που κατά καιρούς έχουν κατηγορηθεί, τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες. Άλλοι καταδικάστηκαν, για κάποιους άλλους εκκρεμεί κλπ. Άλλο η φιλία, άλλο το να κάνεις μια εκπομπή και να πρέπει να αντιμετωπίσεις με σοβαρότητα τα φερόμενα ως θύματα και τους φερόμενους ως θύτες. Δεν υπάρχει φιλία όταν θίγεται ένας άνθρωπος. Και στην περίπτωσή μας αυτή τη στιγμή υπάρχει μια καταγγελία από μία σοβαρή κοπέλα. Απέναντι σε έναν άνθρωπο που βεβαίως τον έχω φέρει στην εκπομπή, βεβαίως τον συμπαθούσα και τον συμπαθώ μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου”, είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού, αναφερόμενη στον Αλέξη Γεωργούλη και όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες.

Γερμανού για Γεωργούλη: Τους καλούμε στην εκπομπή, δεν είμαστε μέσα στο εσώρουχό τους

Η Ναταλία Γερμανού είπε στη συνέχεια: “Στις περιπτώσεις που υπόκεινται σε νομοθετικές διαδικασίες και ανακρίσεις λένε πως όλοι είναι αθώοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Τα τελευταία χρόνια το έχουμε λίγο αλλάξει αυτό, δεν λέω ότι είναι απαραίτητα κακό αυτό, καθόλου, όλοι είναι ένοχοι μέχρι να αποδειχτούν αθώοι. Ας το πάμε λοιπόν έτσι. Ότι όλοι είναι ένοχοι, τους ερευνούμε σαν να είναι ένοχοι μέχρι, αν καταφέρουν να αποδείξουν την αθωότητά τους. Να το πάμε λοιπόν έτσι; Να το πάμε έτσι”.

Η Ναταλία Γερμανού πρόσθεσε επίσης: “Εγώ δεν έχω να κάνω την υπεράσπιση κανενός, δεν είμαι υποχρεωμένη, δεν είμαι δικηγόρος κανενός. Ούτε του Πέτρου Φιλιππίδη ήμουν, που κι αυτόν τον είχα φιλοξενήσει. Ούτε του Δημήτρη Λιγνάδη που κι αυτόν τον είχα φιλοξενήσει κι αν τον είχα δοξάσει στις εκπομπές. Κανενός! Στο ίδιο μετερίζι βράζουμε όλοι, τηλεόραση κάνουμε. Έρχονται αυτοί οι άνθρωποι, τους αγκαλιάζουμε, τους φιλάμε… Σήμερα εσένα, αύριο εσένα. Σε ένα χρόνο θα ακούμε γι’ άλλους που τους φέραμε πέρυσι… Και πάλι θα ανεβάζετε φωτογραφίες και θα λέτε “κοίτα τα ξεφτιλίκια σου””.

Γερμανού: Κάνουμε μια δουλειά, τους καλούμε στην εκπομπή, δεν είμαστε μέσα στο εσώρουχό τους

Η Ναταλία Γερμανού ανέφερε: Κάνουμε μια δουλειά, καλούμε ηθοποιούς, τραγουδιστές, παρουσιαστές. Δεν είμαστε μέσα στο εσώρουχό τους, ούτε μέσα στο μυαλό τους, ούτε μέσα στο σπίτι τους. Όταν φτάσει η στιγμή να κατηγορηθούν, εκεί οφείλουμε να δείξουμε τη σοβαρότητά μας. Και πιστέψτε με, θα προσπαθήσουμε και θα το καταφέρουμε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας και αυτή τη φορά”.

Κλείνοντας, η Ναταλία Γερμανού είπε: “Εμείς, πάντως, να ξέρετε, ως εκπομπή κι εγώ προσωπικά δεν είμαστε με τους φίλους μας, εμείς είμαστε με την αλήθεια”.

Related posts

Λεβέντης στα 87 του: Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης σε σπάνια βραδινή έξοδο, οι αγκαλιές με την ελληνική σοουμπίζ

«Τρεις γενιές Καζάκοι»: Ο Κωνσταντίνος Καζάκος αγκαλιά με τον γιο του και όλοι παρατήρησαν το ίδιο πράγμα

«Γεννήθηκε νεκρό το παιδί μου, χώρισα, έφυγε ο πατέρας μου» Τα απανωτά χτυπήματα της μοίρας στη Βιβή Μαστραλέξη