Δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό της: Η κίνηση του Γιώργου Αγγελόπουλου στον τοκετό που συγκίνησε την Δήμητρα Βαμβακούση

Η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος έγιναν για πρώτη φορά γονείς. Το ζευγάρι απέκτησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η κίνηση του Γιώργου Αγγελόπουλου

Η Δήμητρα Βαμβακούση εισήχθη χθες σε ιδιωτικό μαιευτήριο των Αθηνών και γέννησε το βράδυ της Πέμπτης 8 Φεβρουαρίου ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους περίπου 3,900 γραμμαρίων. Από το πλευρό της Δήμητρας δεν έλειψε λεπτό ο Γιώργος Αγγελόπουλος.Με φυσιολογικό τοκετό γέννησε η Δήμητρα Βαμβακούση και σύμφωνα με το Πρωινό Σουσού ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρισκόταν στο πλευρό της καθ’ όλη τη διάρκεια της γέννας της κόρης του και της κρατούσε το χέρι κατά τη διάρκεια του τοκετού.Από τους πρώτους που τους επισκέφτηκαν στο μαιευτήριο ήταν ο κουμπάρος τους, Αναστάσιος Ντούγκας, καθώς και η μητέρα και η αδελφή της Δήμητρας Βαμβακούση.

«Θα ήθελα σε συνεργασία με τη Δήμητρα, να του γνωρίσω τον Θεό και την προσευχή και να το μάθω να αγαπάει. Γιατί ένα παιδί για να μάθει να αγαπάει πρέπει να το αγαπήσεις, να του δείξεις τον τρόπο, πώς το αγαπάς, για να μιμηθεί τη συμπεριφορά αυτή και όχι μια άλλη συμπεριφορά που είναι η κακοποίηση. Γιατί έτσι αγαπάει και τον εαυτό του. Πρέπει το παιδί να καταλάβει ότι δεν κάνει κάτι λάθος και για οτιδήποτε πρέπει να είσαι εκεί για να το καθοδηγείς και να το συμβουλεύσεις και να μην αισθάνεται τον γονέα και τον πρώτο άνθρωπο που γνωρίζει σε μικρή ηλικία, απόμακρο. Να τον αισθάνεται οικείο», είχε πει σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Ντάνος.

Related posts

Πράσινο μακρύ φόρεμα, δεν τολμά να την πλησιάσει κανείς! Η κούκλα κόρη του Γιαννακόπουλου τον συνόδευσε σε εκδήλωση

“Χασμουριέμαι” Οι μορφασμοί της Μαρίνας Σάττι όταν έκανε δηλώσεις το εμπόλεμο Ισράλη

“O κόσμος δεν έχει σύνορα” Η συγκινητική ιστορία πίσω από το τραγούδι της Ολλανδίας