«Δεν έχω πειράξει τίποτα στο πρόσωπό μου»: Η Βίκυ Κουλιανού κόντρα στην τάση της εποχής

Η Βίκυ Κουλιανού γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 19 Ιανουαρίου 1967, είναι στην κατηγορία με τα top model της χώρας μας κι όχι μόνο,  έχει ύψος 1,85 μ. Στη συνέχεια ασχολήθηκε με την υποκριτική και έχει την δική της συλλογή με ρούχα.

Βίκυ Κουλιανού: Η πορεία της στο modeling

Έχει πραγματοποιήσει μεγάλη καριέρα στις παγκόσμιες πασαρέλες μόδας, επιδεικνύοντας δημιουργίες κορυφαίων μόδιστρων όπως Armani, Ferre, Valentino, Versace, Yves Saint Laurent, σε συνεργασίες που έχουν μείνει στην ιστορία. Έχει φωτογραφηθεί για διάσημα περιοδικά του εξωτερικού ενώ έχει υλοποιήσει και δική της σχεδιαστική επιχείρηση.

Παράλληλα έχει συμμετοχή σε αρκετές κινηματογραφικές παραγωγές, σε τηλεοπτικά σίριαλ και σε ψυχαγωγικές εκπομπές.

Βίκυ Κουλιανού: Όταν ο Ασλάνης την ανακάλυψε

Την Κουλιανού ανακάλυψε, σε ηλικία 16 ετών, ο Μιχάλης Ασλάνης όταν την είδε μέσα σε ένα λεωφορείο όπου, εντυπωσιασμένος από το παρουσιαστικό της, της πρότεινε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ. Σε ηλικία 19 ετών η Βίκυ Κουλιανού παντρεύτηκε έναν σχεδόν συνομήλικό της νεαρό άνδρα, με τον οποίο έλαβε διαζύγιο σε 6 μηνες. Εκτός του Μιχάλη Ασλάνη, τον οποίο υπεραγαπούσε, η Κουλιανού συνεργάσθηκε πολύ με το σχεδιαστή Βασίλεο Κωστέτσο.

Βίκυ Κουλιανού: Δεν έχω πειράξει τίποτα στο πρόσωπο μου

Σε μια συνέντευξη που είχε δώσει στην εκπομπή Dot, ανέφερε πολλές ιστορίες από την ζωή της. Ο γάμος σε μικρή ηλικία, γιατί δεν έχει κάνει μια επέμβαση πάνω στο πρόσωπο της και για την σημερινή εποχή που είμαστε όλοι «πειραγμένοι».

Βίκυ Κουλιανού: Δείτε το video από την συνέντευξη

Related posts

“Κανένα ξενοδοχείο δεν της ανήκει”: Σάλος με το διαζύγιο Οικονομάκου , πώς θα μοιραστεί η περιουσία

“Προχώρα σε θέλει όλη η χώρα”: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα της Ιωάννας Μαλέσκου, τις έσβησε όλες με αυτό που φόρεσε

“Γι’ αυτό χώρισα με τη Ρούλα Κορομηλά”: Το αποκάλυψε τόσα χρόνια μετά ο Στέφανο Σαρτίνι