Δεν έχει τέλος το θρίλερ με την Μαντλίν: Η νέα αποκάλυψη του DNA για την 21χρονη που ισχυρίζεται ότι είναι εκείνη

Η 21χρονη Τζούλια Γουέντελ έγινε παγκοσμίως γνωστή από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης επειδή πιστεύει πως είναι η εξαφανισμένη Μαντλίν.

Τι έγραψε

«Δεν ήταν πρόθεσή μου να προκαλέσω θλίψη ή οποιοδήποτε άλλο αρνητικό συναίσθημα σε κανέναν, ειδικά στην οικογένεια ΜακΚαν» έγραψε χαρακτηριστικά.

Επίσης, ανέφερε πως «δεν θυμάμαι τις περισσότερες από τις αναμνήσεις μου, αλλά μπορώ να θυμηθώ κάποια πράγματα και ποτέ δεν είπα ότι είμαι η Μαντλίν ΜακΚαν. Χρησιμοποίησα αυτή τη φράση για να δημιουργήσω ένα ψευδώνυμο για τον παλιό μου λογαριασμό στο Instagram, ήταν δικό μου λάθος και το ξέρω και ζητώ συγνώμη γι’ αυτό, γιατί θα έπρεπε να χρησιμοποιήσω την ερώτηση: “Είμαι η Μαντλίν ΜακΚαν;” και όχι την κατάφαση “Είμαι η Μαντλίν”».

Εντούτοις, ανέφερε ότι αμφισβητεί τα αποτελέσματα, σημειώνοντας ότι «πιστεύω πως το πιστοποιητικό γέννησής μου θα μπορούσε να είναι πλαστό. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι υπάρχει πιθανότητα να είμαι η Μαντλίν και θα σας πω γιατί. Όταν έκανα το τεστ DNA στις ΗΠΑ, ήταν ένα κιτ DNA από την εταιρεία Ancestry. Η Φία δεν ήθελε να μου δώσει τα αποτελέσματα για περισσότερο από μία εβδομάδα αφότου τα ζήτησα. Όταν τελικά μου έδωσε πρόσβαση στα αποτελέσματά μου, σοκαρίστηκα τόσο πολύ γιατί ήταν στην ιστοσελίδα μιας άλλης εταιρείας. Πείτε μου, σας παρακαλώ, πώς είναι δυνατόν τα αποτελέσματα μου να ήρθαν σε σελίδα ανταγωνιστικής εταιρείας;».

Η ανάρτηση

Related posts

«Το καλύτερο δώρο της ζωής μου»: Η Γιουλικά Σκαφιδά γιορτάζει & μας δείχνει το πρόσωπο του γιου της 1η φορά

Γιώργος Λιάγκας: Οικογενειακές διακοπές στο νησιώτικο εξοχικό του στην Τήνο – Το βίντεο από την παραλία με το μαγιό του

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Πάσχα στο εξοχικό του στο Πήλιο με την μισή showbiz, οι ξέφρενοι χοροί & η ηχηρή απουσία