«Δεν έχει σημασία η φυσική παρουσία»: Το συγκινητικό μήνυμα της Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της για τη Γιορτή της Μητέρας

Μέσα από την σημερινή εκπομπή “Καλύτερα δεν γίνεται”, η Ναταλία Γερμανού έστειλε το δικό της μήνυμα στις γυναίκες που γιορτάζουν ως μητέρες.

Τι ανέφερε για την σημερινή ημέρα

Με αφορμή λοιπόν τη Γιορτή της Μητέρας, η παρουσιάστρια έστειλε τις δικές της ευχές στην έναρξη του σημερινού «Καλύτερα δε γίνεται», αφού καλησπέρισε το κοινό της με το τραγούδι που κέρδισε στη Eurovision, «Tattoo».

«Γιορτάζουν οι μαμάδες. Χρόνια πολλά στις μαμάδες μας, πραγματικά, με όλη μας την αγάπη, χρόνια πολλά. Ακόμα και σε εσάς που δεν τις έχετε στη ζωή σας αυτή τη στιγμή και τις κουβαλάτε πάντα μέσα σας, και σε εσάς χρόνια πολλά. Δεν έχει σημασία η φυσική παρουσία, η μάνα είναι πάντα μάνα είτε είναι στην καρδιά, είτε είναι δίπλα μας και της κρατάμε το χέρι» ανέφερε η Ναταλία Γερμανού στο τηλεοπτικό κοινό της εκπομπής της το μεσημέρι της Κυριακής και ακολούθως και οι συνεργάτες της στο πάνελ έστειλαν τις δικές τους ευχές.

Δείτε το video


Related posts

Μειώνει τον κίνδυνο καρκίνου κατά 45%, αλλά το τρώνε ελάχιστοι: Αυτό είναι το τρόφιμο-“ασπίδα” στους όγκους

«Λάθος προβλέψεις! Μετεωρολόγική βόμβα χτυπάει την χώρα»: Καμπανάκι από τον Γιάννη Καλλιάνο

«Σταμάτησα να τρώω αυτά τα 4 φαγητά και έχασα 100 κιλά σε έναν χρόνο χωρίς γυμναστική, φάρμακα ή εγχείρηση»