Δεν χάνει την ελπίδα της η Καινούργιου: «Του χρόνου ή θα είμαι έγκυος ή θα έχω παιδάκι, το νιώθω»

Γενέθλια έχει σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία γίνεται 39 χρονών και έκανε μία πρόβλεψη για την προσωπική της ζωή.

Η Κατερίνα Καινούργιου υποδέχθηκε στη σημερινή εκπομπή, Super Κατερίνα, τη Νένα Χρονοπούλου και η ηθοποιός θέλησε να της ευχηθεί για τα γενέθλιά της, λέγοντάς της: «Μετά από ένα χρόνο, να έχεις πολλές αγκαλιές που σου αξίζουν».

Τότε η παρουσιάστρια είπε: «Του χρόνου ή θα είμαι έγκυος ή θα έχω παιδάκι, το νιώθω».

Η παρουσιάστρια γίνεται 39 ετών και αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της, Super Κατερίνα γιατί δεν θα σβήσει τα κεράκια της τούρτας της σήμερα.

Μάλιστα, τόνισε σε άλλο σημείο της εκπομπής: Υπό άλλες συνθήκες, σήμερα Πρωτομαγιά ξέρετε… Θα είχα βάλει τα φορέματά μου στα γενέθλιά μου, θα είχαμε εδώ ανθοδέσμες, θα είχα βάλει τα στεφάνια μου… Απλά επειδή είναι Μεγάλη Τετάρτη και είναι μία πολύ σημαντική ημέρα, θα κρατήσουμε χαμηλούς τόνους οπότε όλα καλά.

Related posts

Την παράτησε στα σκαλιά της εκκλησίας, βρήκε αμέσως άλλη: Η νέα καλλονή σύντροφος του Κώστα Πηλαδάκη είναι ίδια η Ναυσικά

Περήφανοι για την καταγωγή τους: 7 Έλληνες καλλιτέχνες που είναι τσιγγάνοι και δεν το έκρυψαν ποτέ

Αντί για γενέθλια, ορούς στο νοσοκομείο: Ατύχημα για την Δήμητρα Αλεξανδράκη ανήμερα των γενεθλίων της – «Χρόνια πολλά και μπράβο μου!»