Δε σταματά πουθενά: Σούσουρο με τη νέα εμφάνιση της Σοφίας Χατζηπαντελή μετά το τέλος από το GNTM

Σοφία Χατζηπαντελή: Το γνωστό μοντέλο με την εκκεντρική παρουσία, έχει τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα από την αρχή του ριάλιτι. Μετά το τέλος της από το GNTM, η νεαρή μελαχρινή άλλαξε εμφάνιση και δημοσίευσε φωτογραφίες με το νέο της λουκ. Όπως πάντα η Σοφία Χατζηπαντελή κέντρισε το ενδιαφέρον, με τους fans της να την αποθεώνουν και τους haters να την αποδοκιμάζουν διαρκώς είτε για την τριχοφυία της είτε για το εκκεντρικό της ντύσιμο.

Σοφία Χατζηπαντελή: Το εκκεντρικό χρώμα στα μαλλιά της

Παρελθόν αποτελεί από το GNTM η Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία είχε δώσει τα χέρια με την παραγωγή μόνο για το στάδιο των auditions, το οποίο έφτασε αισίως στο τέλος του. Το εκκεντρικό μοντέλο με τα έντονα, ενωμένα φρύδια μοιάζει να συνετέλεσε πολύ στην επιτυχία του νέου κύκλου του ριάλιτι, καθώς τόσο η εικόνα της όσο και οι ατελείωτες ατάκες της, γίνονταν πρώτο θέμα συζήτησης στα social media.

Τώρα, μετά το τέλος της από το ριάλιτι του Star, η πολυσυζητημένη Σοφία Χατζηπαντελή προχώρησε σε μία ακόμα εκκεντρική αλλαγή στην εικόνα της, αλλάζοντας για ακόμα μία φορά το χρώμα των μαλλιών της. Το μελαχρινό αποτελεί παρελθόν για την ίδια, με τη νέα της φωτογραφία στο instagram να την απεικονίζει με… ξανθοπράσινο χρώμα στα μαλλιά της και έντονο, κατακόκκινο κραγιόν.

Related posts

Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό – Αυτός είναι ο γοητευτικός πατέρας της Αθηνάς Οικονομάκου

Μένει στην Αθήνα αλλά γεννήθηκε εκεί.. – Όλη η αλήθεια για την καταγωγή της Αθηνάς Οικονομάκου

Πασίγνωστη ενδυματολόγος, κολλητή φίλη και αγαπημένη τηλεπερσόνα: Αυτή είναι η κουμπαρά της Οικονομάκου που της συμπαραστέκεται στο χωρισμό