Δε σκεφτόταν καν τη Ράντου:Αυτή την ηθοποιό ήθελε ο Ρώμας για το Κωνσταντίνου και Ελένης

Από τις πιο αγαπημένες σειρές, που όσες φορές και αν τη δεις, δε σταματάς να γελάς δεν είναι άλλη από το Κωνσταντίνου και Ελένης. Κάθε ατάκα της Ελένης Ράντου και του Χάρη Ρώμα αλλά και του υπόλοιπου καστινγκ είναι απίστευτη. Η επιτυχία της σειράς ήταν τεράστια, ενώ μέχρι και σήμερα τα επεισόδια που προβάλλονται σημειώνουν υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Πώς θα σας φαινόταν, όμως, αν σας ενημερώναμε πώς όταν ο Ρώμας έγραφε το σενάριο δεν είχε στο μυαλό του την Ράντου, αλλά μια άλλη αγαπημένη ηθοποιό; Σχεδόν «παρανοϊκό», έτσι;

Η ηθοποιός που επρόκειτο να υποδυθεί την Βλαχάκη στο Κωνσταντίνου και Ελένης

Όπως είχε αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό ο Χάρης Ρώμα σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει, όταν έγραφε τη σειρά, είχε σκεφτεί να προτείνει τον ρόλο της Ελένης στην αγαπημένη Δήμητρα Παπαδοπούλου. Η αμεσότητα και το χιούμορ της θα ταίριαζαν σίγουρα στην Ελένη Βλαχάκη αλλά θα μπορούσε η σειρά να είναι ίδια χωρίς την Ελένη Ράντου; Ποτέ!

Με αυτή την ηθοποιό από το Κωνσταντίνου και Ελένης έχει παιδί ο Μάνθος Φουστάνος

Μπορεί εδώ και αρκετά χρόνια ο Βασίλης Κούκουρας, χαρακτηριστικά γνωστός ως Μάνθος Φουστάνος, να έχει στο πλευρό του την – επίσης ηθοποιό – Βάνα Ραμπότα (δείτε την εδώ) αλλά στο παρελθόν είχε μεγάλο έρωτα με μια άλλη γυναίκα, με την οποία απέκτησαν κι ένα παιδί.

Ο γιος τους γεννήθηκε κατά τη διάρκεια της τελευταίες σεζόν του «Κωνσταντίνου & Ελένης», το 2000. Η γυναίκα με την οποία ο τηλεοπτικός Μάνθος Φουστάνος ήταν ερωτευμένος εκείνη την περίοδο, είχε μάλιστα περάσει από τη σειρά σε ένα επεισόδιο που χάρισε άπλετο γέλιο στους τηλεθεατές.

Ο λόγος για την ηθοποιό Κατερίνα Σασλή, με την οποία ο Κούκουρας είχε παίξει μαζί και στο «Εμείς κι Εμείς» του Mega, στα μέσα της δεκαετίας του 1990.

5 πράγματα που δε μάθαμε ποτέ για το “Κωνσταντίνου και Ελένης”

Οι φοιτητές της Κατακουζήνας δεν είχαν τυχαία ονόματα

Οι λιγότερο εξοικειωμένοι με την ελληνική λογοτεχνία, μάθετε ότι τα επώνυμα των Ιωάννου-Μπουκουβάλα-Αναγνώστου αποτελούν λογοπαίγνιο με το ονοματεπώνυμο της συγγραφέως Ιωάννας Μπουκουβάλα-Αναγνώστου.

Λίγα χρόνια νωρίτερα, ανάλογο λογοπαίγνιο είχε επιχειρηθεί στον Κακό Βεζύρη, όπου η Άννα Χατζησοφιά υποδυόταν την… Φάνη Κόντογλου.

Ο υποψήφιος εκδότης του Κωνσταντίνου κάτι μας θυμίζει και δεν εννοούμε το γεγονός, ότι πρόκειται για τον Γρηγόρη Πετρινιώτη, γνωστό σκηνοθέτη δημοφιλών σειρών, αλλά το ότι το επώνυμο του εκδότη, Φουντουκιώτης, αποτελεί λογοπαίγνιο πάνω στο όνομα του γνωστού εκδοτικού οίκου Καστανιώτη.

Τα περισσότερα επεισόδια ξεκινούν με την Ελένη να τρώει φαγητά της Ματίνας

Και πάντα, να μουγκρίζει ακατάσχετα από οργιαστική ευχαρίστηση και να μιλάει με γεμάτο στόμα (συνήθως λέγοντας κάτι του τύπου “μμμ, μωρή Ματίνα, θεϊκή η τυρόπιτα”).

Η φωνή της Ματίνας είναι ψεύτικη

Όσο κι αν φαίνεται “αυτονόητο”, λίγοι συνειδητοποίησαν ότι από το πρώτο επεισόδιο της σειράς μέχρι το προτελευταίο, η ηθοποιός Καλλιρόη Μυριαγκού άλλαζε εντελώς την πραγματική της φωνή για να ερμηνεύσει τον ρόλο της Ματίνας. Στα τελευταία δύο επεισόδια, οπότε και έχει μεταμορφωθεί σε κουλ τύπισσα, ακούμε τον πραγματικό τρόπο ομιλίας της.

Ο Νιόνιος ο Σπιντ ξεκίνησε ως Δημοσθένης

Εν ολίγοις, ο ίδιος ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Νιόνιο, έπαιξε και στο πέμπτο επεισόδιο της σειράς ως Δημοσθένης-οικολόγος φίλος της Ελένης-μπαμπάς του Χρυσάνθεμου -διαβάστε όσα είπε σε πρόσφατη συνέντευξη-. Μίνι-τρύπα του κάστινγκ μου μυρίζεται.

Ο Μάνθος έφευγε πάντα χωρίς να πάρει κλειδιά

“Πάμε Πέγκυ, πάμε γρήγορα να φύγουμε, τα μπετά έχουν πάθει νευρική κρίση”. Επόμενη κίνηση, ορμάνε στην πόρτα, την ανοίγουν, βγαίνουν, την κλείνουν. Τι στο καλό, μόνο εγώ πριν φύγω από το σπίτι μου τσεκάρω οκτώ φορές αν κλείδωσα;

Related posts

Αθηνά Οικονομάκου: Το τριήμερο στο Γύθειο με την οικογένειά της και τα παιχνίδια στη θάλασσα

Κούκλα τραγουδίστρια: Η σύζυγος του Νίκου Μάνεση πριν τη Φαίη Μαυραγάνη που ο γάμος τους κράτησε μόνο 10 μέρες

Η εξομολόγηση της Σκορδά: «Δεν αισθάνομαι τέλεια μαμά, ούτε πολύ όμορφη, ούτε τέλεια παρουσιάστρια»