Δανάη Μπάρκα: “Σοκαρίστηκα όταν έμαθα ότι έχει κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου, δεν το ήξερα”

Η Δανάη Μπάρκα, με αφορμή το θέμα με τη 15χρονη κόρη του Μπεν Άφλεκ που εμφανίστηκε ως αγόρι στο μνημόσυνο του παππού της, αποκάλυψε μια προσωπική ιστορία με φιλικό της πρόσωπο που προχώρησε σε αλλαγή φύλου.

Για μια φίλη της

Η Δανάη Μπάρκα είπε αρχικά: «Το συζητούσα το καλοκαίρι με έναν άνθρωπο που έκανε την ίδια επιλογή. Εγώ το γνώριζα με γυναικείο όνομα και το καλοκαίρι που ειδωθήκαμε κάπου τυχαία, στην αρχή δεν κατάλαβα, και μου είπε: εγώ είμαι, είμαι ο τάδε πλέον».

«Έκανα κι εγώ ερωτήσεις για να καταλάβω τι έγινε και μου έλεγε ότι η οικογένειά του ήταν πολύ θετική. Τα προβλήματα ξεκινάνε πάντα από τους γύρω, τη γειτονιά και το τι θα πει ο κόσμος», πρόσθεσε στη συνέχεια η Δανάη Μπάρκα.

«Οι ίδιοι οι γονείς δεν παραξενεύονται, οι οικογένειες είναι πολύ ανοιχτές με τις επιλογές των αγαπημένων τους προσώπων αλλά ζουν την πίεση της κοινωνίας. Αυτό είναι τραγικά σοκαριστικό», κατέληξε η Δανάη Μπάρκα

Related posts

Παντού και πάντα μαζί: Διακοπές στην Αλβανία για τον Βασάλο με τον Fipster – Οι κοινές φωτογραφίες & το challenge

Στην κατάσταση της απαγορεύεται: Το θαλάσσιο σπορ που λατρεύει η Αλεξάνδρα Νίκα & οι αντιδράσεις στα σχόλια

Έχει πάρει από την μαμά του: Αυτός είναι ο έφηβος κούκλος γιος της Κελεκίδου με τον Νίκο Κουρκούλη – Σπάνια φωτογραφία μαζί του