Δανάη Μπάρκα: “Η γιαγιά μου φοβάται ότι θα μείνω στο ράφι, εγώ είμαι η γυψοσανίδα η ίδια”

Πάμε Δανάη: Η Δανάη Μπάρκα και οι συνεργάτες της συζήτησαν σήμερα 8/4 στον αέρα για την μαντινάδα του Μανώλη Κονταρού στη Δέσποινα Βανδή.

Επίσης αναφέρθηκαν και στη δήλωση της Παναγιώτα Βλαντή, που είπε πως «στην οικογένεια ήμουν η γεροντοκόρη, είχαν παντρευτεί όλοι εκτός από μένα».

Η Δανάη Μπάρκα είπε αρχικά:

«Ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει όταν ξαφνικά στη ζωή σου εμφανίζεται κάτι το οποίο δεν το περιμένεις και μπορεί να αλλάξει ο τρόπος σκέψης. Πολλοί αλλάζουμε πράγματα ανά περιόδους».

Και συνέχισε: «Η γιαγιά μου γέννησε στα 15, η θεία μου στα 16, η μαμά μου στα 20! Και όλες μου οι ξαδέρφες μέχρι τα 26-27 είχαν όλες τα παιδιά τους. Είμαι το 10 το καλό! Δεν είμαι στο ράφι, είμαι η γυψοσανίδα η ίδια. Σε σχέση με την οικογένεια είμαι η γιαγιά των ανιψιών μου. Η γιαγιά μού λέει “Δανάη, τι γίνεται;”. Είμαι η μόνη που έχω ξεφύγει από τα 27 χωρίς παιδί, από όλη την οικογένεια. Δεν με πειράζει καθόλου, μου αρέσει που δεν έχω βιαστεί και περιμένω να έρθει όταν αισθάνομαι οκ».

Related posts

Την παράτησε στα σκαλιά της εκκλησίας, βρήκε αμέσως άλλη: Η νέα καλλονή σύντροφος του Κώστα Πηλαδάκη είναι ίδια η Ναυσικά

Περήφανοι για την καταγωγή τους: 7 Έλληνες καλλιτέχνες που είναι τσιγγάνοι και δεν το έκρυψαν ποτέ

Αντί για γενέθλια, ορούς στο νοσοκομείο: Ατύχημα για την Δήμητρα Αλεξανδράκη ανήμερα των γενεθλίων της – «Χρόνια πολλά και μπράβο μου!»