Δακρύζει το Διαδίκτυο με τη Μοιραράκη για το θάνατο του συζύγου της:«Νιώθω απέραντη μοναξιά»

Η απώλεια του συζύγου της “Βασίλισσας των χαλιών” Δέσποινας Μοιραράκη, της έχει στοιχίσει πολύ και δεν το κρύβει. Φέτος τα Χριστούγεννα θυμάται κι εκείνη τη δική της απώλεια , αυτή του συζύγου της που την έχει σημαδέψει το τελευταίο εξάμηνο και έχει αλλάξει όλη της τη ζωή.

Όσα είπε η Δέσποινα Μοιραράκη

Η ίδια ξέρει πως οι φετινές γιορτές θα είναι πολύ διαφορετικές για εκείνη καθώς ο θάνατος του Γιάννη Κοντούλη της έχει στοιχίσει πολύ και την έχει κάνει να νιώθει μοναξιά.Ωστόσο από την άλλη «Η Βασίλισσα των Χαλιών» ευγνωμονεί που έχει δουλειά στην τηλεόραση αυτή τη χρονιά και έτσι μπορεί να προχωρήσει μπροστά, λέγοντας πως η εκπομπή ήρθε τη σωστή στιγμή.

«Τα Χριστούγεννα είναι η πιο ωραία γιορτή της χρονιάς που θέλει να έχεις πολλή αγάπη και να έχεις κοντά σου μόνο αγαπημένα πρόσωπα. Έχω καταπληκτικές αναμνήσεις από τα Χριστούγεννα με την οικογένεια μου, τα παιδιά μου και τον άντρα μου. Αυτά τα Χριστούγεννα όμως είναι πολύ δύσκολα για μένα και δεν ξέρω αυτό το “αστέρι” τι μπορεί να μου φέρει. Αυτή τη στιγμή νιώθω την απέραντη μοναξιά της ζωής μου αλλά προσπαθώ με τη δουλειά μου, την οικογένεια μου και πάρα πολύ καλούς φίλους να προχωρώ μπροστά. Η εκπομπή ήρθε σε μια περίοδο της ζωής μου που πραγματικά ευλογώ τον Θεό για αυτό. Ήταν καρμικό γιατί κατά καιρούς μού είχαν γίνει και άλλες προτάσεις να παρουσιάσω διαφορετικά πράγματα αλλά ούτε καν το σκεφτόμουν. Τώρα ήταν το σωστό timing», ανέφερε χαρακτηριστικά στον φακό της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Related posts

Χαμογελάνε από ψηλά οι γονείς του: Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ – Δείτε την αγγελία γάμου

Ακομπλεξάριστη η Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και μας δείχνει τις ρυτίδες στο πρόσωπό της

«Θα ερχόμουν Σεϋχέλλες αλλά δεν έχουν κοκορέτσι….»: Σάλος κάτω από την ανάρτηση της Ιωάννα Τούνη – Επικές απαντήσεις