«Δακρύζει» από ψηλά ο Κώστας Βουτσάς: Γενέθλια για τον γιο του Φοίβο, θα τον έβλεπε να γίνεται 7 ετών σήμερα, αν ζούσε

Η Αλίκη Κατσαβού σύζυγος του εκλιπόντος Κώστα Βουτσά γιορτάζει τα γενέθλια του γιού της και το μοιράζεται στο Instagram.

Έγινε επτά ετών

Σήμερα, (Σάββατο 22 Ιουλίου) είναι μία ιδιαίτερη μέρα για την Αλίκη Κατσαβού καθώς βρίσκεται σε άκρως εορταστική διάθεση. Ο λόγος για το ευχάριστο κλίμα είναι τα γενέθλια του μονάκριβου γιου της, τον οποίο απέκτησε με τον αείμνηστο ηθοποιό Κώστα Βουτσά.

Ο μικρός Φοίβος, έγινε 7 ετών και η μητέρα τον περιποιήθηκε ιδιαίτερα, με την κατάλληλη τούρτα – παγωτό σε αυτή την ιδιαίτερη μέρα του καύσωνα. Οι υψηλές θερμοκρασίες κράτησαν μαμά και γιο εντός σπιτιού με την Αλίκη να κάνει σχετική ανάρτηση.

«22.7.2022 Το αγόρι μου έχει γενέθλια σήμερα! Έκλεισε τα 7. Του ευχήθηκα με όλα τα τραγούδια που ξέρω και με τούρτα παγωτό βανίλια Μαδαγασκάρης από το αγαπημένο μας ζαχαροπλαστείο», έγραψε η Αλίκη Κατσαβού και δημοσίευσε τέσσερις φωτογραφίες από την ξεχωριστή μέρα του Φοίβου.

Η ανάρτηση

Με την μεγάλη απώλεια του Κώστα Βουτσά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Φεβρουάριο του 2020, η Αλίκη Κατσαβού δεν έχει πάψει να τιμά τη μνήμη του ηθοποιού με τον οποίο απέκτησαν μαζί τον γιο τους, Φοίβο.

Related posts

Ντύνεται γαμπρός ο Γιάννης της Ελλάδας μας: Το κοστούμι-διαμάντι του Αντετοκούνμπο που κοστίζει μια περιουσία

“Αποχαιρετούμε τον εθνικό μας σταρ” Τέλος από την ελληνική τηλεόραση ο Νίκος Κοκλώνης

“Είχα πάει στον πλαστικό μου” Ακομπλεξάριστη η Καινούργιου , το αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής