Δάκρυσε η Πέγκυ Ζήνα: «Όλα τα καλά μου τα έφερε στη ζωή μου ο Μητροπάνος, μέχρι και την κόρη μου»

Η Πέγκυ Ζήνα σε συνέντευξή της στην εκπομπή «ΑΝΟΙΧΤΑ» μίλησε για τη σχέση της με τον συνεργάτη και φίλο αξέχαστο Δημήτρη Μητροπάνο.

Τι αποκάλυψε

Ειδικότερα, η τραγουδίστρια αναφέρεται στα παιδικά της χρόνια δίπλα στη μητέρα της, τη γνωστή τραγουδίστρια Στέλλα Χρυσικοπούλου, στη λατρεία που είχε μικρή για το χορό και την υποκριτική, στην απώλεια του πατέρα της στα δεκαπέντε της, στη μεγάλη της απόφαση να ασχοληθεί ενεργά με το τραγούδι και στη γνωριμία της με τον Δημήτρη Μητροπάνο.

Για τον Μητροπάνο

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε «η πρώτη επαφή μου με τον Δημήτρη Μητροπάνο ήταν σε ένα στούντιο ηχογράφησης. Τελείωσα εγώ, μπήκε εκείνος μέσα. Μια πολύ θερμή χειραψία σημαίνει πολλά για μένα, ένιωσα δέος. Στα 34 μου είπα θα σταματήσω να δουλεύω νύχτα για να κάνω ένα παιδί, τότε χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν η Βένια Μητροπάνου να συνεργαστούμε. Όλα τα καλά μου έφερε στη ζωή ο Μητροπάνος, μέχρι και την κόρη μου που τελικά ήρθε όταν δουλεύαμε».

Related posts

Ασπρομάλλης και έτοιμος για ευρωβουλευτής: Πώς είναι και τι κάνουν σήμερα ο Λυκούργος και η Καρολίνα του «Disney Club»!

Τα γονίδια έκαναν το θαύμα τους: Η Δούκισσα Νομικού μας συστήνει την πανέμορφη μητέρα της και η ομοιότητά τους είναι εκπληκτική

Περήφανος πατέρας ο Δάντης: Ο ταλαντούχος γιος του Χριστόφορος έκανε το όνειρο του πραγματικότητα