Δάκρυσαν οι αστυνομικοί: 31χρονη μητέρα σκότωσε τα δίδυμα 5χρονα παιδιά της & πήδηξε στο κενό, σε σοκ η γιαγιά

Μία 31χρονη μητέρα στη Φλόριντα, σκότωσε τα 5χρονα δίδυμα παιδιά της και στη συνέχεια έβαλε τέρμα στη ζωή της.

Η ιστορία της παιδοκτόνου

Ειδικότερα, η παιδοκτόνος έκανε βουτιά θανάτου από γέφυρα στη Φλόριντα, ενώ οι αστυνομικοί που πήγαν στο σπίτι της βρήκαν νεκρά τα δίδυμα παιδιά της, ένα αγόρι και ένα κορίτσι.

Η υπόθεση άρχισε να εκτυλίσσεται όταν αυτόπτης μάρτυρας τηλεφώνησε στην Αστυνομία και είπε ότι η Κατορέια Χάντο βγήκε από το αυτοκίνητό της και βούτηξε στο κενό από γέφυρα στη λίμνη Τζέσαπ.

Αφού ανασύρθηκε η σορός της άτυχης γυναίκας και ταυτοποιήθηκε, αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι της και βρήκαν νεκρά στα κρεβάτια τους τα δύο 5χρονα παιδιά της, όπως αναφέρει το NBC.

Στο σπίτι της 31χρονης, οι αστυνομικοί εντόπισαν και ένα όπλο, αλλά στα παιδιά δεν εντοπίστηκε κάποιο εμφανές τραύμα από πυροβολισμό, οπότε την ακριβή αιτία θανάτου των παιδιών θα προσδιορίσει ο ιατροδικαστής, ο οποίος θα πραγματοποιήσει τη νεκροψία-νεκροτομή στις σορούς τους.

Σε σοκ η γιαγιά

Τα δίδυμα αδέρφια, ο Αχμέντ και η Άβα, ήταν παιδιά με ειδικές ανάγκες και όπως είχαν να πάνε στο σχολείο τους από τις 13 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της τοπικής αστυνομίας, στο σπίτι δεν βρέθηκαν ούτε πολύ φαγητό ούτε αρκετά έπιπλα.

Η μητέρα της 31χρονης υπογράμμισε πως η κόρη της αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα με την κατάθλιψη, ωστόσο, δεν είχε εντοπίσει κάποια σημάδια ακραίας επιδείνωσης της κατάστασής της.

Η ίδια, μάλιστα, είχε δεχθεί ένα τηλεφώνημα από το σπίτι της κόρης της, την περασμένη Πέμπτη, το βράδυ, αλλά δεν το απάντησε, θεωρώντας πως το είχε κάνει κατά λάθος το ένα από τα δύο παιδιά.

Δείτε το ρεπορτάζ

Related posts

“Για να μπορούν να φάνε και οι μικρές” Η Χριστίνα Μπόμπα δίνει συνταγή για υγιεινό τσιζκέικ χωρίς ζάχαρη

Με αθλητικό στυλ και την κοιλιά στο στόμα: Η Σπυροπούλου εμφανίστηκε ετοιμόγεννη και μοιάζει με 20 ετών

“Γιατί να κρύβομαι;” Η Αθηνά Οικονομάκου εμφανίστηκε επιτέλους 3 μέρες μετά τον χωρισμό – Η πρώτη ανάρτηση