Δάκρυα στη χώρα μας: Πέθανε πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός μόλις στα 68 της χρόνια

Πέθανε η γνωστή ηθοποιός Τέτη Σχοινάκη μετά από μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 68 ετών.

Την είδηση επιβεβαίωσε η Άννα Φόνσου.

Όπως αποκάλυψε η Άννα Φόνσου στο Πρωινό, η Τέτη Σχοινάκη πάλευε με την ασθένεια τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Τις προηγούμενες μέρες είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο Σωτηρία, ενώ άφησε την τελευταία της πνοή το πρωί της Δευτέρας, στο σπίτι της.

Ποια ήταν η Τέτη Σχοινάκη

Η Τέτη Σχοινάκη υπήρξε από τα πιο εκρηκτικά κορίτσια του ελληνικού κινηματογράφου. Μια αληθινή σεξοβόμβα πολλών μεγατόνων, που επέδειξε τσαμπουκά και γενναιότητα που ξεπερνούσε δεκάδες άντρες. Γυναίκα με εκρηκτικό ταμπεραμέντο και απίστευτο κορμί, από τα 14 της έδειχνε ολοκληρωμένο θηλυκό και βίωσε τη σεξουαλική παρενόχληση και τον κίνδυνο του βιασμού, αφού την κυνηγούσαν μανιωδώς οι άντρες. Η ίδια, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει, είχε δηλώσει ότι στο παρελθόν κινδύνεψε από αλλεπάλληλους βιασμούς. Το μυαλό της όμως δούλευε με ταχύτητα τουρμπίνας και δεν υπήρξε ποτέ θύμα.

Εξαιρετικά κομψή, ακόμα και πριν χτυπηθεί από την ασθένειά της, δήλωνε αμετανόητα μοναχική, ενώ δεν μετάνιωσε ποτέ της που δεν απέκτησε παιδί, αφού το θεωρούσε πολύ μεγάλη ευθύνη. «Ηξερα ότι από τη στιγμή που θα το κάνω θα πρέπει να αφιερωθώ εξ ολοκλήρου σε αυτό» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά!Παντρεύτηκε όταν ήταν 19 ετών και χώρισε έναν χρόνο αργότερα. Σε παλαιότερη μάλιστα συνέντευξή της είχε εξομολογηθεί ότι ο σύζυγός της ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, αλλά η ίδια ήθελε να αισθάνεται ελεύθερη και δεν της πήγαινε το στιλ της παντρεμένης! Εξαιρετικά τολμηρή ήταν η τότε δήλωσή της ότι το μετάνιωσε την ίδια στιγμή που κατέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας! «Τι έκανα τώρα!» είχε εξομολογηθεί δημόσια και από τότε δεν το επανέλαβε ποτέ.

Μία από τις ωραιότερες συνεργασίες της ήταν η συμμετοχή της –ως πρωταγωνίστρια– στην ταινία «Ο τελευταίος άντρας», με πρωταγωνιστές τον Κώστα Βουτσά, τον Νίκο Δαδινόπουλο, την Καίτη Παπανίκα. Επίσης μία από τις ωραιότερες ταινίες της είναι τα «Αχτύπητα καμάκια», η οποία γυρίστηκε εξολοκλήρου στην Κύπρο, με σκηνοθέτη τον Ομηρο Ευστρατιάδη και στην οποία πρωταγωνιστούσαν ο Αντώνης Παπαδόπουλος, ο Μάκης Δεμίρης, ο Αλέκος Τζανετάκος, ο Απόστολος Σουγκλάκος κ.ά.

Related posts

“Κανένα ξενοδοχείο δεν της ανήκει”: Σάλος με το διαζύγιο Οικονομάκου , πώς θα μοιραστεί η περιουσία

“Προχώρα σε θέλει όλη η χώρα”: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα της Ιωάννας Μαλέσκου, τις έσβησε όλες με αυτό που φόρεσε

“Γι’ αυτό χώρισα με τη Ρούλα Κορομηλά”: Το αποκάλυψε τόσα χρόνια μετά ο Στέφανο Σαρτίνι