«Daddy to be»: To τρυφερό μήνυμα πάνω στην τούρτα του Αγγελόπουλου – Η συγκίνηση της Δήμητρα Βαμβακούση

Μια πολύ γλυκιά έκπληξη επιφύλασσε η Δήμητρα Βαμβακούση στον Γιώργο Αγγελόπουλο με αφορμή τα γενέθλια που είχε πριν από λίγες ημέρες. Η γυμνάστρια παρήγγειλε μια πολύ ξεχωριστή τούρτα για τον σύζυγό της, η οποία είχε φυσικά θέμα το μωρό τους.

Η υπερπαραγωγή τούρτα

Η Δήμητρα Βαμβακούση βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και συνεπώς σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το πρώτο παιδί της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Η σχέση τους μπορεί να μετράει μόλις ενάμιση χρόνο, ωστόσο οι δυο τους ανυπομονούν να γίνουν οικογένεια και να γνωρίσουν το παιδί τους.

Η προηγούμενη χρονιά ήταν πολύ περίεργη για τη Δήμητρα Βαμβακούση και τον Γιώργο Αγγελόπουλο, καθώς βίωσαν δύο πολύ ευχάριστα και ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός. Από τη μία, έμαθαν πως θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά και παντρεύτηκαν και από την άλλη «έχασαν» τη μητέρα του ηθοποιού, η οποία έδινε μια σκληρή μάχη.

Και μπορεί αυτή η απώλεια να έχει στοιχίσει στον Γιώργο Αγγελόπουλο, μιας και είχε πολύ μεγάλη αδυναμία στη μητέρα του, όμως προσπαθεί να το διαχειριστεί και να εστιάσει στο μωράκι που πρόκειται να γεννηθεί σε μερικές εβδομάδες.

Ανήμερα των γενεθλίων του, λοιπόν, η Δήμητρα Βαμβακούση του ετοίμασε μια τούρτα από μακαρόν και σε ένα από αυτά έγραφε: «Daddy to be».

Related posts

Αυτό δεν ξανάγινε στα 4 χρόνια που παίζει στο Mega – Τα έχασε ο Αδέκαστος

Βαμμένα ροζ μαλλιά και πολλά μούσια, άλλαξε επάγγελμα: Πως είναι σήμερα ο «Χλαπάτσας» 29 χρόνια μετά το τέλος της αγαπημένης σειράς

«Θα σας δείξω εγώ…»: Η θρυλική ατάκα της σειράς «Της Ελλάδος τα παιδιά» ξανά ζωντανεύει 29 χρόνια μετά με τον «Χλαπάτσα»