Χτύπησε και την Αθηνά Ωνάση η φτώχεια: Αναγκάστηκε να κάνει αυτή τη δουλειά για πρώτη φορά στη ζωή της

Η Αθηνά Ωνάση κλήθηκε να χειριστεί μια περιουσία από τον παππού της, Αριστοτέλη, που στην πραγματικότητα δεν επιθυμούσε, με αναφορές να κάνουν λόγο, ότι πρόσφατα έκανε ένα σημαντικό επαγγελματικό «βήμα», κάτι που μάλλον δείχνει την κατάστασή της.

Η χρυσή κληρονόμος της οικογένειας Ωνάση, όπως έχουν αναφέρει πριν από λίγο καιρό γαλλικά ΜΜΕ, θα είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου μεγάλης γαλλικής αλυσίδας σούπερ μάρκετ.

Το επαγγελματικό «βήμα» της Ωνάση στον όμιλο σούπερ μάρκετ

Η γαλλική LES ECHOS αναφέρει πως «ένας πρώην υφυπουργός και η κληρονόμος του Ωνάση θα είναι στο νέο διοικητικό συμβούλιο του Casino». Η αλλαγή στο τιμόνι του ομίλου θα γίνει με την ολοκλήρωση της αύξησης κεφαλαίου που θα δώσει τον έλεγχο στην κοινοπραξία που συνδυάζει τον Daniel Kretinsky, τη Fimalac, την εταιρεία χαρτοφυλακίου του Marc Ladreit de Lacharrière και το βρετανικό fund Attestor.

Η κοινοπραξία θα ελέγχει το 52% του κεφαλαίου και οι εξασφαλισμένοι πιστωτές και ομολογιούχοι το 25%. Η Αθηνά Ωνάση, κληρονόμος του Έλληνα εφοπλιστή Αριστοτέλη, κόρη της Χριστίνας Ωνάση και του Thierry Roussel, κληρονόμος η ίδια του γαλλικού φαρμακευτικού ομίλου Roussel-Uclaf, διακεκριμένη ιππέας και κοντά στον Daniel Kretinsky θα προσθέσει ένα γνωστό όνομα στη λίστα των μελών του νέου ΔΣ.

Related posts

«Να μαζέψει τα λόγια της»: Πυρ και μανία ο Σπύρος Μαρτίκας μετά από αυτά που ξεστόμισε η Ασημίνα για την Βρισηίδα

Στο πόδι όλη η τέως βασιλική οικογένεια: Σε πελάγη ευτυχίας ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ, ανακοίνωσαν τα ευχάριστα νέα με 1 φώτο

«Ακόμη λερώνει την ψυχή μου»: Ο βαρύς Γολγοθάς της Ιωάννα Παλιοσπύρου 4 χρόνια μετά την επίθεση & οι εφιάλτες