Χρυσό και χιονισμένο: Το λαμπερό έλατο της Ελένης Τσολάκη και του Παύλου Πετρουλάκη για τα Χριστούγεννα

Ο Δεκέμβρης, ως πρώτος μήνας της εποχής, έρχεται να πάρει τη σκυτάλη από το Νοέμβριο, ο οποίος ολοκληρώνεται σε μερικές ημέρες για το 2023, και ετοιμαζόμαστε ολοταχώς για τις εορτές.

Το λαμπερό Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Ελένης Τσολάκη

Φυσικά, από το Χριστουγεννιάτικο αυτό κλίμα δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι αγαπημένοι μας celebrities, οι οποίοι παραδίδουν μαθήματα διακόσμησης και στυλ, με τις προσωπικές τους επιλογές διακόσμησης.

Το ίδιο έκανε και η αγαπημένη και ιδιαίτερα δημοφιλής παρουσιάστρια, Ελένη Τσολάκη, και ο σύζυγός της, Παύλος Πετρουλάκης. Η γλυκιά μελαχρινή παρουσιάστρια του open ξέκλεψε λίγο χρόνο χθες, Κυριακή 26 Νοεμβρίου, από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, και στόλισε το σπίτι της, με ένα πανέμορφο δέντρο να δεσπόζει στο σαλόνι της. Το γεγονός έκανε γνωστό η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η παρουσιάστρια επέλεξε να στολίσει το έλατο του σπιτιού της για τη γιορτή των Χριστουγέννων, ώστε να έχει μία πολύ cozy, αλλά συνάμα και aesthetic διάθεση. Τα κλαδιά του κοσμούν σκούρες χρυσές μπάλες και μερικά ξύλινα διακοσμητικά.

Έχει φτιάξει τα φύλλα του, ώστε να μοιάζουν σαν χιονισμένα, και γύρω του έχει βάλει έναν “Καρυοθραύστη”, κι ένα διακοσμητικό σπιτάκια των Χριστουγέννων. Μόλις ολοκλήρωσε τις διαδικασίες, κάθισε μπροστά από το δέντρο και απαθανάτισε χαμογελαστή τη στιγμή. «Christmas is on the way!!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δείτε την ανάρτηση

Related posts

Αδιανόητη δήλωση: “Στην ΕΡΤ είπαν να στείλουν έναν γκέι και έναν μαύρο”

«Δυστυχώς επτωχεύσαμεν»: Βγήκε σε πλειστηριασμό το σπίτι του Γιώργου Κιμούλη – Τα οικονομικά προβλήματα και η πτώχευση

«Μη με ρωτάτε»: Ξέσπασε η Μαρία Σολωμού με ερώτηση δημοσιογράφου – Τι την έκανε έξαλλη;