Χρυσηίδα Δημουλίδου: «Θα μπορούσα να εpωτευτώ κάποιον σαν τον Κωνσταντίνο Πλεύρη, το μυαλό του είναι φοβερó»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Γειά Σου» και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα έκανε η Χρυσηίδα Δημουλίδου και ανέφερε πως θα μπορούσε να ερωτευτεί κάποιον σαν τον Κωνσταντίνο Πλεύρη, καθώς το μυαλό του είναι φοβερό.

Οι δηλώσεις της

«Δε με ενδιαφέρει η διαφορά ηλικίας σε μια σχέση. Η γλυκιά Γεωργία (Σιακαβάρα), για παράδειγμα, που παντρεύτηκε τον κύριο Πλεύρη, το θεωρώ πάρα πολύ γλυκό αυτό που έγινε. Ταιριάζουν. Έχουν πάρα πολύ χιούμορ και οι δυο. Η ηλικία δε μετράει. Ο έρωτας κοιτάζει με διαφορετικά μάτια. Ο καθένας λέει τα δικά του. Αν περνάνε καλά αυτοί οι δυο, δε με αφορά» ανέφερε αρχικά η γνωστή συγγραφέας.

Στη συνέχεια, με αφορμή τη δική της προσωπική ζωή, η Χρυσηίδα Δημουλίδου παραδέχτηκε πως θα μπορούσε να ερωτευτεί έναν άντρα σαν τον Κωνσταντίνο Πλεύρη. Ενώ, με μία ανάρτηση στα social media η Χρυσηίδα Δημουλίδου σχολίασε τη δημόσια συγγνώμη της Σάσας Σταμάτη, προς τους ηθοποιούς και τους ανθρώπους του καλλιτεχνικού κόσμου.

«Είμαι μόνη μου, δεν έχω άντρα για να περνάω ωραία. Τώρα πια, δύσκολο να βρω κάποιον να ερωτευτώ. Θα μπορούσα να ερωτευτώ έναν άντρα σαν τον κύριο Κωνσταντίνο Πλεύρη. Επειδή μίλησα μαζί του, αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το μυαλό και το χιούμορ του. Το μυαλό του είναι φοβερό. Τρελαίνομαι για άντρα με χιούμορ, γιατί έχω κι εγώ. Θέλω να γελάω, είναι κακό;» είπε η Χρυσηίδα Δημουλίδου.

Related posts

Δεν έχουν παντρευτεί, έχουν μια κορούλα: Αυτός είναι ο άγνωστος σύντροφος της Τζένης Μπότση που έκρυβε τόσο καιρό

“Τον κάλεσα να τραγουδήσει στο γάμο μας” Δε λογαριάζει χρήμα ο Κασσελάκης, το αποκάλυψε για γνωστό τραγουδιστή

Εξωφρενική τιμή! Μαθεύτηκε σήμερα ποιος αγόρασε το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα