Χρυσάφι στα πόδια της: Τόσα χρήματα παίρνει κάθε μήνα από τον ΑΝΤ1 η Ζέτα Μακρυπούλια

Η Ζέτα Μακρυπούλια, η κεντρική παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ, αποτελεί ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του ΑΝΤ1.

Το Mega την είχε προσεγγίσει πριν την νέα σεζόν, αλλά η Ζέτα, που έχει δημιουργήσει με τα χρόνια μια μεγάλη περιουσία, αποφάσισε να παραμείνει στον ΑΝΤ1 καθώς η παρουσιάστρια και ο σταθμός του Αμαρουσίου τα βρήκαν σε ότι αφορά τις οικονομικές απολαβές της.

Ζέτα Μακρυπούλια: Η αμοιβή από τον ΑΝΤ1

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha, αναφέρθηκε πως η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Ant1 δεν έχουν υπογράψει ακόμα την ανανέωση του συμβολαίου της όμως είναι πολλά κοντά στο να συμφωνήσουν. «Χιλιάδες ευρώ στα πόδια της Ζέτας Μακρυπούλια και φυσικά, δεν έχει ακόμα υπογράψει αλλά είναι πολλά κοντά στο να συμφωνήσουν» είπε η Έλενα Πολυκάρπου και ενημέρωσε πως στις 10 Ιουνίου θα ξεκινούσε να «γράφει» τα καινούργια επεισόδια του «Ρουκ Ζουκ».

Από την άλλη, η Κατερίνα Καινούργιου εξήγησε πως: «Εγώ αυτό που θέλω να πω, δεν θέλω να μιλάμε για χρήματα, δεν είναι κάτι που με αφορά. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι, από τις γυναίκες, είναι η πιο ακριβοπληρωμένη του AΝΤ1».

Ζέτα Μακρυπούλια: Πόσα έπαιρνε όταν παρουσίαζε το Dancing With The Stars

Από την άλλη, ο μισθός που έπαιρνε όταν παρουσίαζε το «Dancing with the Stars», είναι ένα εξωπραγματικό πόσο.

Σύμφωνα με τη Δημοκρατία, η Ζέτα Μακρυπούλια ξεκίνησε στον πρώτο κύκλο της εκπομπής με 10.000 ευρώ μεικτά ανά επεισόδιο. Στο δεύτερο κύκλο, όμως, μειώθηκε στα 8.000 ευρώ ανά επεισόδιο, ήτοι 32.000 μηνιαίως, αν και το ποσό παρέμενε διόλου ευκαταφρόνητο για τις εποχές.

Related posts

Συλλεκτική φωτό, κυκλοφόρησε 30 χρόνια μετά: Η 10χρονη Σοφία στην αγκαλιά της 34χρονης μαμάς της Άννας Βίσση

Απλά ντυμένοι και πιασμένοι χεράκι χεράκι: Πάσχα στη Μύκονο για Βανδή – Μπισμπίκη αλλά όλοι πρόσεξαν κάτι άλλο

“Χάλασε ένα βήμα πριν το γάμο”: Η εξομολόγηση της Μαρίας Μπακοδήμου για τον μεγάλο της έρωτα