Χρήστος Σαντικάι: «Νόμιζα ήταν κατάρα… Ήταν πολύ έξυπνο να βάλουν έναν μικρό Αλβανό να ψέλνει»

Τον γνωρίσαμε, μέσα από την συχνότητα του Alter, στο παιδικό μουσικό πρόγραμμα. Ο Χρήστος Σαντικάι, βρέθηκε καλεσμένος στο The 2night show και στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ANT1.

Αναφέρθηκε για την παιδική του ηλικία, όταν τον γνωρίσαμε μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό Alter αλλά και τις ερμηνείες του στα χριστουγεννιάτικα τραγούδια και τους ψαλμούς για την περίοδο του Πάσχα.

Χρήστος Σαντικάι: Ο μικρός τυμπανιστής μεγάλωσε

Αρχικά είπε: «Όταν ξεκίνησα τα τραγούδια ήμουν 9 ετών. Ψυχικά δεν κουράστηκα. Για κάτι που αγαπάω δεν θα κουραστώ ποτέ»

Και πρόσθεσε για εκείνη την εποχή: «Είχα κάνει 3 CD για τα οποία δεν πληρώθηκα, δεν είχα τα πνευματικά δικαιώματα. Αυτά τα CD είναι ο λόγος που βρίσκομαι εδώ τώρα. Ήταν έξυπνο αυτό που σκέφτηκαν τότε. Να φέρουν έναν Αλβανό μικρό να ψέλνει, δεν υπάρχει σε marketing όλο αυτό που σκέφτηκαν, ήταν πολύ έξυπνο.

Θα έλεγαν οι άλλοι, αυτός τώρα που ψέλνει είναι Αλβανός αλλά μπορεί και να είναι Μουσουλμάνος. Σε έβαζε σε σκέψεις. Το άκουσα και αυτό, όλα τα είχα ακούσει», είπε ο Χρήστος Σαντικάι.

Ο τραγουδιστής μάλιστα δεν έκρυψε πως μεσολάβησε μια δύσκολη περίοδος από την εποχή του Alter στην solo καριέρα του στο τραγούδι.

Κλείνοντας τόνισε: «Όσο μεγάλωνα ήθελα να βγάλω από πάνω μου αυτή την στάμπα του μικρού παιδιού. Νόμιζα ήταν κατάρα… το μικρό παιδί που πάντα τραγουδά τα κάλαντα. Έκανα μεγάλο λάθος, δεν μπορούσα να βγάλω αυτή την στάμπα και δεν χρειαζόταν.

Με βοηθάει μέχρι και τώρα, ένας που δεν με ξέρει σήμερα να κάτσει να ακούσει ένα τραγούδι, ή κάτι που θα του πω, εφόσον με είχε ακούσει τότε»

Related posts

“Από την εταιρία μου είναι” Σάρωσε στα μπουζούκια η Τούνη με φόρεμα 45 ευρώ που κολακεύει όλα τα σώματα

Θυμίζουν Ρουβά και Κάτια στο παρελθόν! Το ρομαντικό δείπνο Μάστορα-Γαρυφαλλιάς ντυμένοι στα λευκά

Χρήστος Βασιλόπουλος: «Ένα παιδί είναι ευτυχισμένο με δύο χωρισμένους γονείς που είναι ισορροπημένοι»