Χρήστος Λούλης: «Μια βλακεiα είναι η Επίδαυρος. Καβαλάνε το καλάμι πολλοί που εμφανίζονται εκεί»

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show», του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Χρήστος Λούλης.Ο ηθοποιός, εξέφρασε τη μεγάλη του επιθυμία να δοκιμαστεί σε μιούζικαλ, ενώ μοιράστηκε τις δυνατές εμπειρίες που έχει ζήσει, παίζοντας στην Επίδαυρο, εξηγώντας με ποιο τρόπο η δουλειά του έχει το «τίμημά» της, στις απλές καθημερινές στιγμές της ζωής του.

«Είναι όλο αυτό το περιρρέον περιβάλλον ότι θα παίξεις στην Επίδαυρο και κάτι έγινε και στην ουσία τι είναι; Μια βλακεία είναι» είπε ο Χρήστος Λούλης σχετικά με την παρατήρηση του παρουσιαστή πως πολλοί ηθοποιοί αφού εμφανιστούν στην Επίδαυρο «καβαλάνε το καλάμι».

Οι δηλώσεις του

«Το δικό μου τίμημα είναι ότι λόγο της δουλειάς είμαι τρομερά παρατηρητικός ακόμα και όταν συμβαίνει κάτι σε μένα ο μισός μου εαυτός βγαίνει και παρατηρεί αυτό που συμβαίνει. Δε ζω τη στιγμή όπως θα έπρεπε. Τον έχω πνίξει κάπως τον Χρήστο μέσα μου λόγω της δουλειάς. Δε ξέρω τι θα μου έλεγε ο εαυτός μου αν μπορούσε να μου πει κάτι, φοβάμαι τι μπορεί να μου έλεγε» είπε ο Χρήστος Λούλης για το τίμημα που πληρώνει ο ίδιος όντας ένας καλός ηθοποιός.

«Αυτό που προσπαθείς πάντα είναι να αποφύγεις τα λάθη του πατέρα σου κάποια λάθη ωστόσο δε μπορείς να τα αποφύγεις… Είσαι ο γιος του πατέρα σου και κάποια πράγματα είναι μέσα σου ακόμα και αν δε το θες… Είτε τους αγαπάς τους γονείς σου όπως εγώ είτε όχι, είναι μέσα σου…» είπε ο Χρήστος Λούλης για τον ρόλο του ως πατέρας.

Σε άλλο σημείο ο Χρήστος Λούλης παραδέχτηκε ότι την πρώτη φορά που διάβασε μια αρνητική κριτική για τον ίδιο το πήρε κατάκαρδα.

Related posts

“Είχα όγκο στο κρανίο”: Δύσκολες ώρες για τον Αιμίλιο Χειλάκη, αποκάλυψε το χειρουργείο που έκανε

Τραγωδία στον Πειραιά: 31χρονος νεκρός αστυνομικός από την κατάρρευση κτηρίου στο Πασαλιμάνι

Αρχοντικό όπως τους αρμόζει: Αυτό είναι το ρετιρέ στο κέντρο της Αθήνας που έζησε η Άννα Μαρία και ο Βασιλιάς