Χριστίνα Ορφανίδου | Δείτε Πως Είναι Σήμερα Η Πρώην Παίκτρια Του «Big Brother» (Pics)

Χριστίνα Ορφανίδου | Δείτε Πως Είναι Σήμερα Η Πρώην Παίκτρια Του «Big Brother» (Pics)

Πιο πληθωρική από ποτέ η Χριστίνα Ορφανίδου, έχει βάλει 15 κιλά μετά το τέλος του «Big Brother»..

Τη νέα της εικόνα μοιράστηκε η Χριστίνα Ορφανίδου με τους διαδικτυακούς της φίλους και ακολούθους, με την έκπληξη για όλους εμάς να είναι τεράστια.

Η ίδια, παραδέχτηκε πως έχει βάλει 15 ολόκληρα κιλά μετά το τέλος του «Big Brother», 1,5 περίπου χρόνο πριν, με την αλλαγή στην εικόνα της να είναι μεγάλη.

Η εvτυπωσιακή μελαχρινή που σχολιάστηκε όσο ελάχιστες μέσα στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, δηλώνει σήμερα πολύ ευτυχισμένη και πολύ καλά με τον εαυτό της, καθώς σημασία έχει να είμαστε καλά μέσα μας και… να μην κολλάμε στα κιλά.

Τα σχόλια για τη μεγάλη της αλλαγή είναι πολλά, με τους περισσότερους να παραδέχονται πως το πιο χυμώδες σώμα της πηγαίνει ακόμα περισσότερο. Να σημειωθεί πως μερικούς μήνες πριν είχε ανακοινώσει μέσω ανάρτησής της πως είχε βάλει 10 κιλά, γεγονός που σημαίνει πως ουδεμία πρόθεση έχει να προσπαθήσει να χάσει βάρος.

Και πολύ καλά κάνει, θα πούμε εμείς, καθώς το πιο σημαντικό είναι η υγεία και εφόσον τα κιλά δεν είναι τόσα ώστε να την επηρεάσουν, δεν έχουμε παρά να μην καταπιεζόμαστε.

Related posts

Συλλεκτική φωτό, κυκλοφόρησε 30 χρόνια μετά: Η 10χρονη Σοφία στην αγκαλιά της 34χρονης μαμάς της Άννας Βίσση

Απλά ντυμένοι και πιασμένοι χεράκι χεράκι: Πάσχα στη Μύκονο για Βανδή – Μπισμπίκη αλλά όλοι πρόσεξαν κάτι άλλο

“Χάλασε ένα βήμα πριν το γάμο”: Η εξομολόγηση της Μαρίας Μπακοδήμου για τον μεγάλο της έρωτα