Χρεıάστηκε 26 χρόνıα αλλά βγήκε αληθıνός: Οι προφnτıκές δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη, δεiτε τı έλεγε το 1998

Πριν από ακριβώς 26 χρόνια, το 1998, ο Νότης Σφακιανάκης είχε δώσει τηλεοπτική συνέντευξη στον δημοσιογράφο Νάσο Αθανασίου και είχε εκφράσει τις απόψεις του για διάφορα κοινωνικά θέματα.

Οι δηλώσεις του

«Δυστυχώς έχω την ικανότητα να βλέπω από μικρό παιδί αυτό που θα γίνει μετά από 20 χρόνια» είχε πει στη συγκεκριμένη συνέντευξή του ο λαϊκός τραγουδιστής, η οποία κάνει τον γύρο του διαδικτύου σήμερα. Και συνέχιζε λέγοντας: «Αυτό που θα αντιμετωπίσουμε μετά από 20 χρόνια δεν θέλω ούτε να το φαντάζομαι. Δεν θα υπάρχει πλέον αυτό που υπάρχει σήμερα. Θα υπάρχει ένα υβρίδιο, ένα συνονθύλευμα αρσενικοθήλυκο, ένας άνθρωπος ο οποίος θα είναι ουδέτερος, ούτε γυναίκα, ούτε άνδρας. Και ο μόνος λόγος που θα υπάρχουν κάποιες σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων, σεξουαλικές, θα είναι για να τεκνοποιήσουν».

Στην παρατήρηση του δημοσιογράφου Νάσου Αθανασίου ότι είναι δικαίωμα κάποιου να είναι ομοφυλόφιλος, ο Νότης Σφακιανάκης είχε σχολιάσει: «Μα δεν αφαιρεί κανένας το δικαίωμα από όλους αυτούς τους ανθρώπους να είναι αυτό που είναι, αλλά να προσπαθούν μονίμως να περάσουν αυτή την εικόνα ως ό,τι πιο φυσικό προς τα έξω, νομίζω ότι είναι ό,τι χειρότερο.

Αναφερθήκαμε προηγουμένως, στο Καβάφη, στον Τσαρούχη, στον Χατζηδάκι, σε ανθρώπους που ήταν οι «ιερείς» των ομοφυλοφίλων, ποτέ όμως δεν έφτασαν στα επίπεδα αυτά που βλέπουμε σήμερα τριγύρω μας. Αυτοί οι άνθρωποι είχαν αξιοπρέπεια».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Related posts

“Από την εταιρία μου είναι” Σάρωσε στα μπουζούκια η Τούνη με φόρεμα 45 ευρώ που κολακεύει όλα τα σώματα

Θυμίζουν Ρουβά και Κάτια στο παρελθόν! Το ρομαντικό δείπνο Μάστορα-Γαρυφαλλιάς ντυμένοι στα λευκά

Χρήστος Βασιλόπουλος: «Ένα παιδί είναι ευτυχισμένο με δύο χωρισμένους γονείς που είναι ισορροπημένοι»