Χωρισμός “βόμβα” στη showbiz: Διαζύγιο για πασίγνωστο ζευγάρι μετά από 14 χρόνια γάμου και 3 παιδιά

Δυστυχώς το 2024 μετρά ήδη πολλούς χωρισμούς και δεν βρισκόμαστε ούτε στα μισά του χρόνου. Άλλος ένας, μάλιστα, ανακοινώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 5 Απριλίου στα social media. Πρόκειται για ένα ζευγάρι πολύ γνωστών ηθοποιών, οι οποίοι γνωρίστηκαν για πρώτη φορά το 2001 και τρία χρόνια αργότερα, το 2004, βρέθηκαν αρραβωνιασμένοι.

Παντρεύτηκαν σε στενό κύκλο στην πόλη του έρωτα, το Παρίσι, έξι χρόνια αργότερα, στις 15 Μαρτίου το 2010, και μαζί απέκτησαν τρία παιδιά, την Όλιβ, την Ελούλα και τον Μοντγκόμερι. Ο λόγος για τον Σάσα Μπάρον Κοέν και την Άιλα Φίσερ.

Ο χωρισμός μετά από 14 χρόνια γάμου

Σύμφωνα με τα ξένα Μέσα, οι δυο τους είχαν ξεκινήσει τις διαδικασίες για το διαζύγιό τους το 2023, ενώ τον Μάρτιο δεν έδωσαν μαζί το παρών στο πάρτι των Όσκαρ, γεγονός που τους έφτασε στο σημείο να πρέπει να ξεκαθαρίσουν τι συμβαίνει μεταξύ τους.

Εκείνος, λοιπόν, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Μετά από έναν μακρύ αγώνα τένις που διήρκεσε πάνω από είκοσι χρόνια, αφήνουμε τελικά τις ρακέτες μας κάτω. Το 2023 καταθέσαμε από κοινού αίτηση για τη λήξη του γάμου μας. Πάντα θέταμε ως προτεραιότητα την ιδιωτική μας ζωή και δουλεύαμε αθόρυβα μέσα από αυτή την αλλαγή. Μοιραζόμαστε για πάντα την αφοσίωση και την αγάπη μας για τα παιδιά μας. Εκτιμούμε ειλικρινά ότι σέβεστε την επιθυμία της οικογένειάς μας για ιδιωτικότητα».

Related posts

Δώρο του καλού της: Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε το φόρεμα που όλες θα φοράνε το καλοκαίρι & δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου

Παντού μπαλόνια και τριώροφη τούρτα: Η υποδοχή των παππούδων της νεογέννητης κόρης του Μαυρίκιου & ο ενθουσιασμός της Ιλάειρα

«Θέλω πρόταση γάμου στο Παρίσι»: Δεν κρατιέται η Βρισηίδα Ανδριώτου, κάνει όνειρα για γάμους και παιδιά