Έγινε ξανθιά,Φούσκωσε χείλη και πέταξε τους φακούς: Άλλος άνθρωπος μετά το χωρισμό της η Κυριακή από το «Power of Love»

Η Κυριακή Τσανικίδη ήταν από τις αγαπημένες παίκτριες του παιχνιδιού και είχε γίνει ζευγάρι με τον Σωκράτη. Το κοινό τους είχε αγαπήσει και ψηφίσει πολλές φορές και οι δυο τους έμοιαζαν πολύ ερωτευμένοι στην αρχή. Σήμερα, 4 χρόνια μετά, η Κυριακή έχει αλλάξει εντελώς και όλοι τρομάζουν να την αναγνωρίσουν. Έχει προχωρήσει στην προσωπική και επαγγελματική της ζωή και έχει υιοθετήσει ένα διαφορετικό λουκ.

Η Κυριακή Τσανικίδη έχει προχωρήσει τη ζωή της και έχει κάνει το δικό της brand μόδας, ενώ παράλληλα, μετά τη συμμετοχή της στα σκετσάκια της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στο OPEN πριν δύο σεζόν, επιδιώκει πράγματα και σε τηλεοπτικό επίπεδο. Προσφάτως, η ίδια είχε κάνει μια ανάρτηση για τον θάνατο του πατέρα της κι εκεί είχε εκφράσει το πόσο δύσκολο της είναι να αποδεχτεί αυτή την απώλεια. Παρόλα αυτά, μετά από δυόμιση μήνες έκανε την ακόλουθη ανάρτηση, όπου εξηγεί πως όσο κι αν φαίνεται χαμογελαστή, μέσα της δεν το έχει ακόμα ξεπεράσει.

Σήμερα, ποζάρει εντελώς διαφορετική εμφανισιακά από αυτό που είχαμε συνηθίσει. Η Κυριακή είναι πιο ξανθιά από ποτέ, έπαψε να φορά τους μπλε φακούς επαφής με τους οποίους τη βλέπαμε όλα αυτά τα χρόνια, ενώ προχώρησε και σε μία αισθητική παρέμβαση, φουσκώνοντας αρκετά τα χείλη της.

Related posts

“Ποδηλατάδα μαζί!” Βόλτα στην Τήνο για τον Πρωθυπουργό μας και τη Μαρέβα, αμέσως μετά το αρνί

Χιλιάδες likes σε λίγες ώρες: Η Αφροδίτη Σκαφίδα δείχνει 1η φορά το πρόσωπο της κόρης και είναι κλώνος του Πύρρου Δήμα

Έχει 2 παιδιά από διαφορετικές γυναίκες: Η κούκλα κόρη & ο γιος του Λευτέρη Σουλτάτου πριν τη Βάσω Λασκαράκη