Χώρıσαν μετά την απıστία; Διαζύγιο για Κέιτ Μίντλετον & Πρίγκιπα Ουίλιαμ, η εμφάνιση χωρίς βέρες, σάλоς στο παλάτι

Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ φαίνεται ότι περνούν δύσκολα, τους τελευταίους μήνες, αφού μετά το χειρουργείο της πριγκίπισσας στην κοιλιακή χώρα και την πειραγμένη φωτογραφία της με τα παιδιά, που δόθηκε στη δημοσιότητα, έντονες είναι οι φήμες ότι παίρνουν διαζύγιο.

Μάλιστα, η περιβόητη φωτογραφία της Κέιτ για τη Γιορτή της Μητέρας δεν περιείχε τη βέρα της -μια επιλογή που σόκαρε τους θαυμαστές της.

Ειδικότερα, το τελευταίο κεφάλαιο στο KateSpiracy αναφέρει κρίση στον γάμο του πριγκιπικού ζευγαριού.

Οι φήμες αναφέρουν ότι το πριγκιπικό ζευγάρι της Ουαλίας παίρνει διαζύγιο και έγιναν πιο έντονες μετά τα δημοσιεύματα της εφημερίδας The Independent, περί ερωμένης του πρίγκιπα Γουίλιαμ με τη Rose Hanbury, τη Μαρκησία του Cholmondeley.

Το Παλάτι δεν έχει κάνει κανένα επίσημο σχόλιο για τη συγκεκριμένη φήμη, που ενισχύθηκε μετά την αναφορά που έκανε στην εκπομπή «The Late Show» ο Stephen Colbert για την απιστία του πρίγκιπα.

«Καθώς μιλούσαμε για αυτήν την εκπομπή χθες, το βασίλειο είχε αναστατωθεί από την εξαφάνιση της Κέιτ Μίντλετον. Λοιπόν, οι ειδήμονες του Διαδικτύου μαντεύουν ότι η απουσία της Kate μπορεί να σχετίζεται με την παράνομη σχέση του συζύγου της και μελλοντικού βασιλιά της Αγγλίας William», υπογράμμισε ο Stephen Colbert και πρόσθεσε «λοιπόν, νομίζω ότι όλοι ξέρουμε ότι η υποτιθέμενη άλλη γυναίκα είναι η Rose Hanbury, η Μαρκησία του Cholmondeley. Υπάρχουν φήμες για αυτή τη σχέση από το 2019».

Άλλη μία λεπτομέρεια, που αξιοποιούν οι χρήστες των social media για την θεωρία του διαζυγίου, είναι η δήλωση της αρθρογράφου της Daily Mail, Sarah Vine.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, οι υποψίες ξεκίνησαν από τη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον, όπου δεν φαίνεται να φοράει το δαχτυλίδι του γάμου της και είναι πιθανό να είναι από μία συνειδητή απόφασή της, καθώς παραδέχτηκε ότι ήταν εκείνη που επεξεργάστηκε τη φωτογραφία.

Related posts

«Μη με ρωτάτε»: Ξέσπασε η Μαρία Σολωμού με ερώτηση δημοσιογράφου – Τι την έκανε έξαλλη;

«Λαχείο» ο Πέτρος Πολυχρονίδης: Τον αποθεώνει όλο το Star με αυτό που έκανε!

«Πρέπει να είμαι εδώ για την οικογένειά μου»: Γνωστή ηθοποιός δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο & συγκινεί