Χωρίς τον σύζυγο και την κολλητή φίλη: Η Αθηνά Οικονομάκου γιόρτασε τα γενέθλιά της σε γνωστό μαγαζί & τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της

Λίγες μέρες πριν, και πιο συγκεκριμένα στις 6 Μαρτίου, η Αθηνά Οικονομάκου γιόρτασε τα 38α γενέθλιά της. Όπως ήταν φυσικό, σύσσωμος ο κόσμος της showbiz της ευχήθηκε, με τη φωτογραφία του συζύγου της Φίλιππου Μιχόπουλου να ξεχωρίζει.

Οι απουσίες που θα συζητήθηκαν

Και ενώ οι φήμες περί χωρισμού έχουν σταματήσει μια καλή, η νέα εμφάνιση της Αθηνάς προκάλεσε σκέψεις. Πιο συγκεκριμένα, η όμορφη ηθοποιός και επιχειρηματίας, γιόρτασε τα γενέθλιά της σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας, χωρίς πολύ σημαντικά πρόσωπα στο πλευρό της.

Χωρίς τον Φίλιππο Μιχόπουλο ή τη Βάσω Λασκαράκη, η Αθηνά διασκέδασε με τη Νικόλ Παναγιώτου, τη Χριστίνα Πολίτη τον Κώστα Σπυρόπουλο και άλλους. Πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί έλειπαν οι κοντινοί της από κοντά της, αλλά σύντομα τα πράγματα μπήκαν στη θέση τους.

Προφανώς η Αθηνά γιόρτασε κάποια άλλη στιγμή με τα κοντινά της πρόσωπα, στιγμή την οποία δεν θέλησε να δημοσιεύσει. Εξάλλου, ειδικά ο Φίλιππος είναι πολύ χαμηλών τόνων και αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις. Σημασία έχει ότι το ζευγάρι είναι μαζί και αγαπημένο.

Σε άλλα νέα, η Αθηνά φόρεσε μία σέξι διαφάνεια και ήταν πιο εντυπωσιακή από ποτέ.

Related posts

Όλες οι μαμάδες τη νιώθουν: Δύσκολη νύχτα για τη Ιωάννα Τούνη – Στο πλευρό του γιου της άυπνη και ταλαιπωρημένη

Έναν αιώνα ζωής έκλεισε η αγαπημένη Καίτη Γκρέυ – Έσβησε κεράκια με τους καλούς της φίλους

Δεν λογαριάζουν πικροσχόλια: Ασυγκράτητοι Παππάς – Αϊβαλή στα μπουζούκια, δεν σταμάτησαν να φιλιούνται