Χωρίς την Ελένη Μενεγάκη: Σπάνια στιγμή για Άγγελο Λάτσιο και Μάκη Παντζόπουλο στην Άνδρο (photo)

Μια δημοσίευση στα social media, έκανε ο Άγγελος Λάτσιος, και πάλι από το νησί της Άνδρου, όπου πέρασε οικογενειακά τις διακοπές των Χριστουγέννων. Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, απόλαυσε λίγες στιγμές χαλάρωσης στο αγαπημένο νησί της μητέρας του.Μάλιστα πριν απο μερικές ημέρες, είχε αναρτήσει και πάλι στον προσωσπικό του λογαριασμό στο Instagram, την πρώτη του χειμερινή βουτιά μαζί με την μικρή αδερφή του Μαρίνα (δείτε εδώ την φωτογραφία). Φυσικά δεν θα μπρούσε να λείψει το σχόλιο της μητέρας του η οποία έγραψε κάτω από την ανάρτηση: «Τώρα που σας βλέπω στις φωτό ζηλεύω που δεν βούτηξα κι εγώ κι έμεινα στην ηλιοθεραπεία! Καλή χρόνια αγάπες μου!»

Η φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου

Την Κυριακή λοιπόν 7/1, ο Άγγελος Λάτσιος δημοσίευσε μια ακόμη φωτογραφία στο προφίλ του, αυτή τη φορά με τον Μάκη Παντζόπουλο. Είναι απο τις λίγες φορές που βλέπουμε κοινή τους ανάρτηση, καθώς παρά τις άψογες σχέσεις που φαίνεται να διατηρούν, καρατούν ένα αρκετά χαμηλό προφίλ.

Related posts

Άφησε τις ειδήσεις, αποσύρθηκε από τη δημοσιότητα: Η σπάνια φωτο της Τζέλας Παυλάκου 30 χρόνια μετά την “εξαφάνιση”

Όλοι ρωτούσαν να μάθουν ποια είναι: Η Χριστιάνα Αριστοτέλους περπάτησε στις Κάννες & εμφανίστηκε καλύτερα κι από τις Γαλλίδες σταρ

«Πονάω πολύ»: Ράκος ο Γιάννης Ζουγανέλης μετά τα μαντάτα που έμαθε για τον καλό του φίλο Σταρόβα