Χωρίς φίλτρα και ρέτους: Έτσι είναι το σώμα της Φωτεινή Αθερίδου μετά από 15 μέρες από την γέννηση του γιου της

Πριν από λίγες ημέρες, η Φωτεινή Αθερίδου έγινε για δεύτερη φορά μαμά, σε ένα υγιέστατο αγοράκι. 15 μέρες μετά δημοσίευσε μία υπέροχη φωτογραφία από το σπίτι της.

Το σώμα της μετά την γέννα

Η ηθοποιός ποζάρει χαμογελαστή και σχολίασε στη λεζάντας της φωτογραφίας που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram: «Αυτή τη περίοδο από μέσα μου σκέφτομαι ανέκδοτα … κι αλήθεια όλα γίνονται πιο εύκολα! Σας αφιερώνω ένα από τα αγαπημένα μου λοιπόν…

– Γιατί οι Εσκιμώοι όταν κοιμούνται στα ιγκλου τους δεν κλείνουν την πόρτα ;

-για να μη νιώθουν ιγκλουβισμενοι

Σορι»!

Να σας θυμίσουμε ότι ο γιατρός της είχε αποκαλύψει στον αέρα του Happy Day:

««Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, 3.500. Μπορέσαμε και κάναμε αυτό που ήθελε κι ονειρευόταν, να γεννήσει φυσιολογικά, καθώς ο ο πρώτος τοκετός είχε γίνει με καισαρική τομή. Είναι πανευτυχής. Βεβαίως και γίνεται. Θέλει έναν σεβασμό στα ιατρικά πρωτόκολλα, απαιτεί υπομονή από την γυναίκα κι από το ιατρικό προσωπικό, τον γιατρό και τις μαίες μας. Είναι πανευτυχής, χαρούμενη και χαμογελαστή.»!

Και είχε τονίσει: «Βεβαίως κι ο μπαμπάς ήταν μέσα. Είναι κάποιες στιγμές που είναι κορυφαίες και μοναδικές στην ζωή κάποιου ανθρώπου, η γέννηση του παιδιού του. Δεν είναι κρίμα να μην μπορέσουν να το απολαύσουν κι οι δύο μαζί;».
Και αποκάλυψε σε ποιον μοιάζει το νεογέννητο: « Από ό,τι άκουσα τα σχόλια τείνουν ότι μοιάζει στον Θοδωρή Αθερίδη, στον παππού. Ήταν ευτυχισμένοι. Η γέννηση ενός παιδιού είναι μία συγκινητική στιγμή»!

Όσο για τα κιλά της εγκυμοσύνης; Όπως θα δείτε και εσείς η Φωτεινή Αθερίδου έχει επανέλθει σχεδόν στην αρχική σωματική της κατάσταση.

Related posts

Η απόλυτη χλıδή: Τόσο κóστισε ο γάμος της Ελίζαμπεθ Ελέτσι, ζαλiζουν τα λeφτά που ξóδεψε & óλοι τη ζnλεύουν

Κωνσταντίνος Πλεύρης: «Πήγαμε στον γάμο της Ελέτσι και γνωρίσαμε το θύμα»

Δεν λογαριάζει το χρήμα ο Light: Πήγε Ρέμο και έριξε 40.000 ευρώ σε λουλούδια στη σύντροφό του