Χόρεψε “καυτό” τσιφτετέλι για τα μάτια του: Η πρώτη βραδινή εμφάνιση της Μαριάντας Πιερίδη με τον νέο σύντροφο

Η Μαριάντα Πιερίδη, λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση για το τέλος του γάμου της με τον Δημήτρη Κατριβέση, έφτιαξε ξανά τη ζωή της αφού βρήκε τον έρωτα στα μάτια ενός άλλου άντρα, που ακούει στο όνομα Πάνος Ιωάννου. Έχουν διαρρεύσει ήδη κάποιες φωτογραφίες από τις τρυφερές τους στιγμές στις πρώτες τους εξόδους, ωστόσο η πρώτη τους επίσημη εμφάνιση πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στα μπουζούκια, στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Ελένη Φουρέιρα και ο Αντώνης Ρέμος.

Που τους συναντησε ο φακός;

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr βρέθηκε εκεί και τους απαθανάτισε σε πολύ τρυφερές στιγμές. Εκείνη είχε φορέσει ένα στενό strapless φόρεμα, σε γκρεζ χρώμα, το οποίο συνδύασε με πολύ ψηλά τακούνια σε μπεζ απόχρωση. Εκείνος φορούσε ένα μπλε τζιν παντελόνι και ένα λευκό πουκάμισο και όλο το βράδυ την κρατούσε στην αγκαλιά του.

Τις στιγμές που δεν την κρατούσε η τραγουδίστρια του χόρευε, με τον καλό της να την κοιτάει και να “λιώνει”. Η κάμερα τους τσάκωσε και κατά την έξοδό τους στην πορεία, τη στιγμή που έμπαιναν στο αυτοκίνητό τους και συζητούσαν.

Related posts

Χαμογελάνε από ψηλά οι γονείς του: Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ – Δείτε την αγγελία γάμου

Ακομπλεξάριστη η Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και μας δείχνει τις ρυτίδες στο πρόσωπό της

«Θα ερχόμουν Σεϋχέλλες αλλά δεν έχουν κοκορέτσι….»: Σάλος κάτω από την ανάρτηση της Ιωάννα Τούνη – Επικές απαντήσεις