Χλωμό το τηλεοπτικό μέλλον της Αλιμπέρτη: Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε, ραγδαίες εξελίξεις, επιστρέφει στην Πάρο

Σε θολά νερά πλέει το μέλλον της Σοφίας Αλιμπέρτη στον ΑΝΤ1 και οι τηλεθεατές ανησυχούν πως δεν θα είναι για καιρό ακόμη στις οθόνες μας.

Τι συμβαίνει με τη Σοφία Αλιμπέρτη

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά για το newsit, «η διοίκηση του ΑΝΤ1 δεν μπορεί να της εγγυηθεί τη συνέχεια της εκπομπής για όλη την επόμενη σεζόν, ζητώντας παράταση για οριστικές αποφάσεις κάπου τον Οκτώβριο και αφού πιστεύει ότι θα έχει πιο ξεκάθαρο τοπίο για την πορεία του νέου προγράμματός του… και του κόστους βεβαίως, βεβαίως των επιλογών τους.

Επιθυμία που δεν φαίνεται να ικανοποιεί τη Σοφία Αλιμπέρτη που αποφάσισε να κάνει καμπάκ, ενώ μάλιστα έχει ήδη δεχθεί πρόταση για τη νέα σεζόν από δύο άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν ο ΑΝΤ1 αδυνατεί λόγω του… θολού τοπίου να κρατήσει στο δυναμικό του τη Σοφία Αλιμπέρτη, οπότε δικαιολογημένα εκτιμάται ότι η παρουσιάστρια θα δώσει τέλος και θα αναζητήσει πιο… στέρεες βάσεις συνεργασίας!».

Related posts

Συγκινεί ο Γιαννιάς για τη μητέρα του που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή: «Σ’ αγαπώ μέχρι το τέλος»

Ευχές βγαλμένες από «Είσαι το ταίρι μου»: Ο αστείος τρόπος που ευχήθηκε η Δανάη Μπάρκα στην Βίκυ Σταυροπούλου για την γιορτή της μητέρας

Με γκρίζα γέννια και πετυχημένος επιχειρηματίας: Ο πλούσιος άντρας που έκλεψε την καρδιά της Νικολέττας Καρρά