«Χήρεψα νέα, μπορούσα να ξαναφτιάξω τη ζωή μου αλλά προτίμησα να είμαι μαμά & μπαμπάς για τα παιδιά μου»

Η Μαριάννα Πυργιώτη σε συνέντευξή της στη δημοσιογράφο Τίνα Μεσσαροπούλου, έχει αναφερθεί στην προσωπική της ζωή, στην απώλεια του συζύγου της και στο μεγάλωμα των παιδιών της.

Οι δηλώσεις της

Ειδικότερα, η δημοσιογράφος υπογράμμισε “νομίζω ότι έχω βάλει τελεία στην δημοσιογραφία. Πολιτική αναλύτρια ήμουν και παραμένω. Με καλούν, πηγαίνω αν και θα γύριζα στη δημοσιογραφία μόνο για ένα πράγμα. Το βαρύ ρεπορτάζ.

Για την προσωπική της ζωή, επεσήμανε «χήρεψα πάρα πολύ μικρή, είχα ευκαιρίες να φτιάξω ξανά τη ζωή μου, αλλά θεώρησα πως πρέπει να είμαι μαμά και μπαμπάς για τα παιδιά μου, το οποία «μπαμπά» είχαν τον πατέρα μου». Έχω δύο εγγόνια δικά μου και δύο… Τελ – Αβιβωτάκια από τον σύζυγο μου».

Η γνωριμία της Μαριάννας Πυργιώτη με τον σύζυγό της

«Με τον σύζυγο μου, τον Ραμ γνωριστήκαμε σε ένα τραπέζι και το ένα έφερε ο άλλο. Ποτέ δεν φοβήθηκα μαζί του, πάντα αισθανόμουν υπέρασφαλής. Ο γιος μου, όμως, όταν ήταν μικρός, είχε πει στην κοπέλα που μας καθάριζε το σπίτι “μη πας στο μπαλκόνι, γιατί η μαμά μου βγαίνει με τον πρέσβη του Ισραήλ και μη σε σκοτώσουν τίποτα τραμοκράτες”. Η κοπέλα το πίστεψε και είχε αφήσει το μπροστά μπαλκόνι ασκούπιστο για ένα μήνα».

Τέλος, για την πολιτική, είχε σημειώσει «είμαι 60 ετών, ίσως στα 65 μου να με συγκινήσει η πολιτική».

Related posts

Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό – Αυτός είναι ο γοητευτικός πατέρας της Αθηνάς Οικονομάκου

Μένει στην Αθήνα αλλά γεννήθηκε εκεί.. – Όλη η αλήθεια για την καταγωγή της Αθηνάς Οικονομάκου

Πασίγνωστη ενδυματολόγος, κολλητή φίλη και αγαπημένη τηλεπερσόνα: Αυτή είναι η κουμπαρά της Οικονομάκου που της συμπαραστέκεται στο χωρισμό