Χειροκροτούσε όλο το αεροπλάνο: Αεροσυνοδός έκανε… στον αέρα, πρόταση γάμου στην αγαπημένη της

Μία διαφορετική πρόταση γάμου διάλεξε να κάνει η αεροσυνοδός Veronica Rojas στην αγαπημένη της, την οποία γνώρισε κατά τη διάρκεια μιας πτήσης πριν από δύο χρόνια.

Η συγκινητική ιστορία

Συγκεκριμένα η Veronica Rojas είναι αεροσυνοδός στις αερογραμμές «Alaska Airlines», όπου κατά τη διάρκεια μιας πτήσης γνώρισε τη γυναίκα και σύντροφο της ζωής της. Έτσι θέλοντας να επισφραγίσει αυτή την σχέση και να έχει «χρώμα» από τη γνωριμία τους, η Veronica αποφάσισε να της κάνει πρόταση γάμου στον αέρα στην ίδια πτήση στην οποία είχαν γνωριστεί.

Όταν η πτήση από το Σαν Φρανσίσκο για Λος Άντζελες απογειώθηκε, η Veronica, αφού μίλησε στο μικρόφωνο στους επιβάτες κάλεσε την Alejandra.

Η Veronica γονάτισε, έβγαλε το μονόπετρο το πέρασε στο χέρι της συντρόφου της και της ζήτησε να την παντρευτεί. Οι επιβάτες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και ανέμιζαν βεντάλιες στα χρώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

Η αεροσυνοδός λίγες ημέρες πριν την πρόταση είχε ενημερώσει την διεύθυνση της εταιρίας για τις προθέσεις της και η «Alaska Airlines» έδωσε την συγκατάθεση της. Μάλιστα η πτήση ναυλώθηκε από την ίδια την εταιρία για να στηρίξει τον «Μήνα Υπερηφάνειας» που είναι αφιερωμένος στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα.

Related posts

H «νέα» Δήμητρα Κατσαφάδου: Το πριν και το μετά στο σώμα της μετά την μεγάλη απώλεια κιλών

Νάιρα Αλεξοπούλου: «Δεν μου την πέφτουν οι άντρες, πιο εύκολα με φλερτάρουν γυναίκες»

«Δεν έχω ανάγκη να με πάει διακοπές κανένας γκόμενος»: Η αποστομωτική απάντηση της Καινούργιου σε απρεπές σχόλιο