Χειροκροτούσαν όλοι: Η στιγμή που η Χριστίνα Μπόμπα χορεύει με τον πατέρα του Σάκη Τανιμανίδη

Χριστίνα Μπόμπα: Η αγαπημένη influencer και σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη, βρίσκεται αυτές τις μέρες στη Μύκονο για τη βάφτιση των διδύμων τους. Το λαμπερό ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο πανέμορφα κοριτσάκια και η ευτυχία τους έχει ολοκληρωθεί. Η Χριστίνα Μπόμπα, όπως έχουμε δει πολλές φορές σε δημοσιεύματα και φωτογραφίες, έχει πολύ καλή σχέση με τη μητέρα του Σάκη Τανιμανίδη η οποία έχει απαθανατιστεί σε βόλτες μαζί της με τα καροτσάκια, αλλά και με τον πατέρα του παρουσιαστή.

Το ζευγάρι είχε ετοιμάσει τα πάντα λεπτομερώς για την ιδιαίτερη μέρα, έχοντας πάντα αγκαλιά τις μικρές τους. Όπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες το παρών έδωσαν πολλοί φίλοι του ζευγαριού στη βάπτιση των διδύμων. Μάλιστα εμφάνιση-έκπληξη πραγματοποίησε ο tattoo artist και παρουσιαστής, Γιώργος Μαυρίδης, θέλοντας να δώσει τέλος στην κόντρα με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Βάφτιση Μπόμπα-Τανιμανίδη: Οι 8 νονοί των διδύμων

Τη μικρή Φιλίππα θα βαφτίσουν ο γνωστός ηθοποιός Μάνος Γαβράς με την επιχειρηματία Μαρίνα Βερνίκου, την κόρη της, Ντεμήλια Καμπουρίδη, και τον γιο της, Γιώργο Καμπουρίδη.

Η μικρή Αριάνα θα έχει νονούς την κολλητή φίλη του ζευγαριού, Γιολάντα Καλογεροπούλου, τον επιχειρηματία Μίλτο Καμπουρίδη, την Αννέζια Καμπουρίδη και τον Γιώργο Καμπουρίδη.

Related posts

“Ποδηλατάδα μαζί!” Βόλτα στην Τήνο για τον Πρωθυπουργό μας και τη Μαρέβα, αμέσως μετά το αρνί

Χιλιάδες likes σε λίγες ώρες: Η Αφροδίτη Σκαφίδα δείχνει 1η φορά το πρόσωπο της κόρης και είναι κλώνος του Πύρρου Δήμα

Έχει 2 παιδιά από διαφορετικές γυναίκες: Η κούκλα κόρη & ο γιος του Λευτέρη Σουλτάτου πριν τη Βάσω Λασκαράκη