Χαρμόσυνα νέα από τον ΑΒ Βασιλόπουλο – Φέρνει στα ράφια ρούχα κορυφαίας εταιρείας

Στη μίσθωση χώρων εντός καταστημάτων της ΑΒ Βασιλόπουλος προχώρησε η πολωνική PEPCO όπως επιβεβαιώνουν στο Euro2day.gr πηγές με γνώση της συνεργασίας.Καταστήματα Pepco εντός του δικτύου της ΑΒ Βασιλόπουλος θα λειτουργήσουν σε: Σέρρες, Γρεβενά, Σάπες, Πτολεμαϊδα και Κομοτηνή. Με το συγκεκριμένο μοντέλο η Pepco επεκτείνει τη διείσδυσή της στην εγχώρια αγορά και η ΑΒ Βασιλόπουλος δημιουργεί ένα ολοκληρωμένο destination για τους πελάτες, αναφέρουν άλλες πηγές.Η πολωνική εταιρεία εμπορίας ειδών ένδυσης Pepco ίδρυσε θυγατρική στην Ελλάδα τον Ιανουάριο του 2022 ενώ την εμπορική της δραστηριότητα στη χώρα την ξεκίνησε το Φθινόπωρο του 2022.

Τα χαρμόσυνα νέα

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, νέα πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της οποίας είναι η Ελένη Προβίδη, εμφάνισε πέρυσι οριακή (0,76%) αύξηση των πωλήσεων της στα 1,98 δισ. ευρώ, -ο τζίρος στα ίδια καταστήματα υποχώρησε ελαφρά-, και ζημιές 2,08 εκατ. ευρώ από κέρδη 42,97 εκατ. ευρώ το 2021.

Η εμφάνιση ζημιών στην αλυσίδα αποδίδεται από τα στελέχη της στο αυξημένο λειτουργικό κόστος -σ.σ. μόνο το κόστος ενέργειας αυξήθηκε μετά την επιδότηση κατά 24 εκατ. ευρώ μέσα σε μια χρονιά- και στο «κλειδωμένο» περιθώριο κέρδους που κόστισε πέρυσι στην ΑΒ περί τα 9 εκατ. ευρώ και 1 εκατ. ευρώ το «καλάθι του νοικοκυριού» το κόστος του οποίου υπολογίζεται εφέτος στα 6 εκατ. ευρώ.

Related posts

“Αν μας βλέπει τώρα”: Παίκτρια του TV Queen είναι φουλ ερωτευμένη με τον Μητσοτάκη και έκανε την κίνηση

“Να κατέβω να διαδηλώσω;” Η Παπαρίζου είπε για τα ευτράπελα της Eurovision αυτό που όλοι σκέφτονται

Γνωστός συνθέτης, δεν το πήρε χαμπάρι κανείς: Νεκρός στα 78 του και ξεχασμένος από όλους ο Σπύρος