«Χάρηκαν τα παιδιά μου» – Η απάντηση της Εύης Βατίδου σε ερώτηση περί επανασύνδεσης με τον Αλέξη Κούγια μετά το επεισόδιο με την μηχανή

Την πρώτη της δημόσια έξοδο πραγματοποίησε η Εύη Βατίδου μετά το επεισόδιο με τη μηχανή στην Γλυφάδα. Για όσους δεν γνωρίζουν, το πρώην μοντέλο δέχτηκε επίθεση στο οδηγός μηχανής όταν της έσπασε τον καθρέφτη και στην συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Τον ακολούθησε λοιπόν για να δει ποιος είναι αυτός και να τον καταγγείλει, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ο άντρας κι η γυναίκα συνεπιβάτιδα του.

Οι πρώτες της δηλώσεις

Όπως την κατηγορεί ο οδηγός της μηχανής, τους εμβόλισε με το αυτοκίνητό της, ενώ η ίδια αρνείται την κατηγορία.

Η Εύη Βατίδου μάλιστα, έμεινε και στο κρατητήριο, με την ίδια μετά από δυο ημέρες να απολογείται και να αφήνεται ελεύθερη – δείτε τις δηλώσεις έξω από το δικαστήριο.

Έχοντας το επεισόδιο πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης, η Εύη Βατίδου μίλησε για το περιστατικό σε νέες δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες.

Οι δηλώσεις της Εύης Βατίδου για το επεισόδιο με την μηχανή

«Έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Ο νόμος θα δείξει. Όταν έγινε το συμβάν σκέφτηκα μήπως μου την είχαν στημένη. Έχει αναλάβει ο Αλέξης τα νομικά μου θέματα. Του έχω πάρα πολύ εμπιστοσύνη σε αυτό το κομμάτι, δεν έχω καμία αμφιβολία να υπάρξει κενό. Θα μου έκανε εντύπωση αν δεν με βοηθούσε ο πρώην σύζυγός μου. Δεν έχω καμία αμφιβολία», ανέφερε αρχικά για το περιστατικό.

«Δεν θέλω καμία συγγνώμη από τους ανθρώπους αυτούς. Μακριά μου. Θα βάλω κάμερες στο αυτοκίνητό πλέον. Προσδοκώ την ησυχία μου. Ούτε ζητάω χρήματα, τίποτα δεν με ενδιαφέρει», συνέχισε.

Σε ερώτηση μάλιστα αν το όλο περιστατικό την έχει φέρει ξανά κοντά με τον πρώην σύζυγό της, Αλέξη Κούγια, απάντησε: «Χάρηκαν τα παιδιά μου. Δεν με γοητεύει, με στηρίζει και με υποστηρίζει. Θεωρώ επανασύνδεση αυτό που έγινε. Τον έχω ζαλίζει στα τηλέφωνα αυτές τις ημέρες».

Να σημειώσουμε πως και ο Αλέξης Κούγιας δέχτηκε ερώτηση περί επανασύνδεσης, με την απάντηση του να είναι κάθετη.

«Είμαστε και οι δύο…» – Οι πρώτες δηλώσεις του μοτοσικλετιστή που φέρεται πως εμβόλισε η Εύη Βατίδου μετά την απόφαση του δικαστηρίου






Related posts

Περιουσία 6,5 δισεκατομμύρια: Η 41χρονη Μαρία Αγγελικούση είναι από τους πιο πλούσιους ανθρώπους του κόσμου

Έτσι το κάνουμε στα Ανώγεια: Eurovision night για Λασκαράκη – Σουλτάτο στο σπίτι τους στο Ηράκλειο

Αυτό που αναρωτήθηκαν όλοι: Γι’ αυτό συμμετέχει το Ισραήλ στη Eurovision αλλά η Ρωσία αποκλειστηκε