Χαρές στο σπίτι της Βάσως Λασκαράκη & του Λευτέρη Σουλτάτου: Η ηθοποιός έκανε την καλύτερη αφιέρωση και το ανακοίνωσε με μια ανάρτηση

Το love story τους μετρά 5 περίπου χρόνια, αλλά η γνωριμία τους πολλά περισσότερα. Ο λόγος για τον σεφ Λευτέρη Σουλτάτο και την πανέμορφη ηθοποιό Βάσω Λασκαράκη που έχουν δημιουργήσει τη δική τους οικογένεια. Το σπίτι που στεγάζει τον έρωτα τους είναι μοναδικού γούστου.

Η γιορτή του σεφ Λευτέρη Σουλτάτου

Του Αγίου Ελευθερίου σήμερα και η Βάσω Λασκαράκη έχει χαρές στο σπίτι της καθώς σήμερα γιορτάζει ο εκλεκτός της καρδιάς της, Λευτέρης Σουλτάτος. Η γνωστή ηθοποιός, δεν θα μπορούσε να μην ευχηθεί και διαδικτυακά χρόνια πολλά στον σύζυγό της με τον οποίο και αποτελεί ένα από τα πιο ωραία και ροκ ζευγάρια της εγχώριας showbiz.

Τα λόγια της Βάσως Λασκαράκη για τον άντρα της

Σε συνέντευξή της, στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» είχε πει για τον Λευτέρη Σουλτάτο: «Ο Λεύτερης είναι κατεξοχήν βοηθητικός και για τους φίλους μας, κάτι που είναι δυσεύρετο στους άνδρες. Δεν ξέρω αν περιμένεις να έρθει ένας γάμος, μια σχέση… Έτσι τα έφερε η ζωή χωρίς να το πολυσκεφτώ. Ο Λευτέρης έχει πολλά χαρίσματα, είναι ένας άνθρωπος πολύ δοτικός που σε παρασύρει. Η σχέση της Εύας με τον Λευτέρη είναι τέλεια και είναι ένα παιδί ανοιχτόκαρδο και ζωντανό. (…)Η κόρη μου ξέρει ότι οι γονείς της είναι αναγνωρίσιμοι, είναι ένα παιδί που εκφράζεται. Θα ήθελα κι άλλο παιδάκι, αν ο μη γένοιτο…Μού αρέσει η οικογένεια, θα ήταν κάτι πολύ ενωτικό, αλλά δεν τρελαίνομαι».

Η τρυφερή ανάρτηση

Related posts

“Κανένα ξενοδοχείο δεν της ανήκει”: Σάλος με το διαζύγιο Οικονομάκου , πώς θα μοιραστεί η περιουσία

“Προχώρα σε θέλει όλη η χώρα”: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα της Ιωάννας Μαλέσκου, τις έσβησε όλες με αυτό που φόρεσε

“Γι’ αυτό χώρισα με τη Ρούλα Κορομηλά”: Το αποκάλυψε τόσα χρόνια μετά ο Στέφανο Σαρτίνι