Χαμόγελο μέχρι τα αυτιά για την Ανθή Βούλγαρη – Μία βδομάδα πριν το Πάσχα έμαθε την ευχάριστη είδηση

Για την Ανθή Βούλγαρη είναι αδιαμφισβήτητα η χρονιά της στα τηλεοπτικά, αφού για μια ακόμη σεζόν θριαμβεύει παρέα με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Mega με το «Κοινωνία Ώρα Mega».

Οδεύοντας προς το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν σιγά σιγά τα πράγματα έχουν ξεδιαλύνει και οι νικητές και οι ηττημένοι της χρονιάς έχουν κριθεί.

Αυτό που μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά είναι ότι η πρωτοκαθεδρία στην πρωινή ζώνη και συγκεκριμένα στην ζώνη 6:00-10:00 ανήκει στην Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, οι οποίοι συνεχίζουν δυναμικά την πορεία τους φέρνοντας καθημερινά στον σταθμό τους την πρωτιά στα νούμερα τηλεθέασης.

Πιο συγκεκριμένα, την χθεσινή ημέρα (Τετάρτη 24/4) η Ανθή Βούλγαρη και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος τερμάτισαν στην κορυφή στις μετρήσεις της τηλεθέασης με ολοστρόγγυλο 20άρι, συγκεκριμένα 20,3% αφήνοντας το «Happy Day» και την Σταματίνα Τσιμτσιλή στην δεύτερη θέση με 17,3% και τον Γιώργο Παπαδάκη με την Μαρία Αναστασοπούλου στην τρίτη θέση με ποσοστό 14,2%, μιλώντας πάντα για το δυναμικό κοινό.

Νωρίς το πρωί
ΣΚΑΪ: Σήμερα 10,8
ΑΝΤ1: Καλημέρα Ελλάδα 14,2
OPEN: Ώρα Ελλάδος 4,6
EΡΤ: Συνδέσεις 7,6
MEGA: Κοινωνία ώρα Mega 20,3
MEGA: Mega Καλημέρα 7,7
ALPHA: Happy Day 17,3
Τι έδειξαν οι μετρήσεις στις

Related posts

Πρώτο Πάσχα χωρίς την Τατιάνα Μπλάτνικ – Στον Πόρο έκανε Ανάσταση η τέως βασιλική οικογένεια

Ανάσταση με άρωμα Eurovision! Η Παπαρίζου ποζάρει με Φωκά, Αλευρά-Ζερόμ από το Μάλμε

Τέλος το κρυφτούλι: Το πασχαλινό post του Φώτη Ιωαννίδη με την Ελένη Βουλγαράκη & οι δεκάδες επικές αντιδράσεις