Χαμογελάει ξανά η Φαίη Σκορδά: Ο άντρας που βρίσκεται στο πλευρό της μετά τον θάνατο του πατέρα της

Ο Σάββας Τζεβελέκης είναι η αντρική φιγούρα, ο “φύλακας- άγγελος” της παρουσιάστριας του ΣΚΑΙ, που μετά και τον Γιώργο Λιάγκα, της στάθηκε περισσότερο και από την πρώτη στιγμή, αμέσως μόλις πληροφορήθηκε τον αιφνίδιο θάνατο του μπαμπά της Δημήτρη Σκορδά. Μάλιστα όσοι γνωρίζουν τον Σάββα Τζεβελέκη λένε ότι για αυτόν ήταν διπλό το σοκ που έπαθε μόλις πληροφορήθηκε την τραγική απώλεια της οικογένειας καθώς τον έδεναν στενοί δεσμοί φιλίας μαζί της και ένιωθε και ο ίδιος μέλος της…Ο επιχειρηματίας Σάββας Τζεβελέκης που ζει τον περισσότερο χρόνο και δραστηριοποιείται στην συμπρωτεύουσα, είναι το πρώτο και το τελευταίο πρόσωπο που θα τηλεφωνήσει καθημερινά η παρουσιάστρια για να του πει τα νέα της, είναι αναμφίβολα ο δικός της άνθρωπος, ουσιαστικά έχει τον “ρόλο” του δεύτερου αδερφού…

Η φιλία του Σάββα με την Φαίη μετράει πολλά χρόνια, σχεδόν από την παιδική τους ηλικία, από τότε που ζούσαν σε διπλανά σπίτια στο Κιλκίς και μοιράζονταν τα πάντα, παιχνίδια, σκανταλιές, σκασιαρχεία όπως και πιο ιδιαίτερα προσωπικά τους θέματα. Κάθε φορά που η Φαίη ανεβαίνει στην γενέτειρά της, αυτός είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα συναντήσει και δεν θα ξεκολλήσουν στιγμή ο ένας από τον άλλον.

Η Φαίη Σκορδά με τον κολλητό της, Σάββα!

Στα εύκολα και στα δύσκολα, ο Σάββας είναι πάντα εκεί όταν η Φαίη του το ζητήσει και ήταν εκείνος φυσικά που για πολλές μέρες και νύχτες είχε κουρνιάσει και έκλαιγε με αναφιλητά στην αγκαλιά του για τον μπαμπά της. Είναι ο πρώτος άνθρωπος επίσης που όταν έμαθε για τον χωρισμό της με τον Γιώργο Λιάγκα έτρεξε αμέσως δίπλα της.

Ο Σάββας Τζεβελέκης εκμηδενίζει τις αποστάσεις όταν η παιδική του φίλη του το ζητήσει και μιλάει σχεδόν καθημερινά μαζί της στο τηλέφωνο, ξέρει όλα της τα μυστικά και ότι την προβληματίζει και την κάνει να χαίρεται. Η στενή τους φιλική σχέση τους έδεσε ακόμα περισσότερο με την κουμπαριά, ο Σάββας μαζί με την δημοσιογράφο Σόνια Καζόνι έχουν βαφτίσει τον δεύτερο γιο της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα Δημήτρη.

Related posts

Ένα μωράκι για τη Ματσούκα: Το σπίτι παλάτι που στεγάζει τον έρωτά της με τον Κόκκαλη και τα ευχάριστα

“Πάντα στο πλευρό τους” Πέντε πασίγνωστες υποθέσεις που ο Λύτρας εκπροσωπούσε γυναίκες-θύματα βίας

“Είμαστε πολλές” Με δάκρυα στα μάτια η Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής μετά το περιστατικό ξυλοδαρμού