Χαλασμός στο Survivor:Η αμηχανία του Λιανού, οι συγκρούσεις και η οικειοθελής αποχώρηση

Λίγες ημέρες μετά που έχει ξεκινήσει το Survivor All Star, ο τηλεοπτικό κοινό έδειξε πόσο ανυπομονούσε για την επιστροφή του ριάλιτι επιβίωσης. Xιουμοριστικά ήταν τα περισσότερα σχόλια του Τwitter χωρίς, ωστόσο, να λείπουν οι αναφορές στον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον Τριαντάφυλλο αλλά και τον κολλητό φίλο του Κωνσταντίνου Βασάλου, Fipster.

Όπως είδαμε στην πρεμιέρα, οι παίκτες περπάτησαν στο κόκκινο χαλί και έφτασαν στο πάρτι υποδοχής που είχε ετοιμάσει η παραγωγή όπου και διασκέδασαν λίγο πριν βρεθούν ξανά στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου. Οι ομάδες διατήρησαν τον αγαπημένο διαχωρισμό των Διάσημων και των Μαχητών και οι Survivors φόρεσαν για μία ακόμα φορά τις Κόκκινες και τις Μπλε μπαντάνες.

Από τα πρώτα αγωνίσματα, φάνηκε η δυναμική των παικτών που ρίχτηκαν με πάθος στο στίβο μάχης διεκδικώντας το πρώτο έπαθλο και την πρώτη ασυλία. Οι Κόκκινοι ήταν εκείνοι που κατάφεραν να κατακτήσουν τη νίκη, ενώ στο χθεσινό επεισόδιο (9/1) οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας.

Survivor All Star: Ο Περικλής βγήκε παμψηφεί πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Η υποψηφιότητα του Περικλή Κονδυλάτου έφερε και τις πρώτες συζητήσεις και εντάσεις, ενώ απόψε το δεύτερο συμβούλιο φέρνει στην επιφάνεια νέες αντιπαραθέσεις. Γνωρίζοντας πως ήδη από την πρώτη εβδομάδα ένας Survivor θ’ αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο, κανείς δεν μπορεί να νιώσει σίγουρος για την παραμονή του!

Survivor All Star: Η οικειοθελής αποχώρηση

Μέσα από την εκπομπή «Πρωινό μας», ο Νίκος Παρτσώλης αποκάλυψε ότι έρχεται η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση στο Survivor και θα προβληθεί στο επεισόδιο της ερχόμενης Τετάρτης. Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ ανέφερε ότι πρόκειται για γυναίκα, δίχως ν’ αποκαλύψει το όνομά της. Κατά την εκτίμηση της Φαίης Σκορδά, αυτή που αποχωρεί, είναι η Κατερίνα Δαλάκα. Ο δημοσιογράφος πρόσθεσε μόνο πως στην απόφασή της θα συντρέξουν λόγοι υγείας αλλά και ψυχολογίας.

Related posts

Κομψοί όπως αρμόζει σε γαλαζοαίματους: Παύλος – Μαρί Σαντάλ βόλταραν στην Αθήνα & αποθεώθηκαν

“Για ουζάκι με την καλύτερη παρέα”: Η Φαίη πήγε στο Κιλκίς και όλοι κοίταζαν εκείνη

“Επιτέλους μια ηθοποιός σεμνά ντυμένη” Η Λασκαράκη στον τόπο του συζύγου της για οικογενειακές διακοπές