Αυτοδημιούργητος ο Σεφερλής: «Ξεκίνησα από το μηδέν, οι γονείς μου πουλούσαν νερό&ήταν φτωχοί»

Ο Μάρκος Σεφερλής είχε βρεθεί καλεσμένος πριν καιρό στην Ελένη Μενεγάκη και είχε συγκινήσει, αναφέροντας πως ξεκίνησε από το μηδέν με φτωχούς γονείς.

Ξεκίνησα από το μηδεν

Ο Μάρκος Σεφερλής δήλωσε μεταξύ άλλων: «Το κοινό μου πια είναι γονείς που έχουν ξεκινήσει να με βλέπουν παιδιά. Ήταν παιδιά και τώρα έρχονται με τα παιδιά τους και μου δείχνουν φωτογραφίες που είμαστε 25 χρόνια πριν». Παράλληλα, δείτε την έκπληξη που έκανε σε 9χρονο αγοράκι.

Ερωτηθείς ο κωμικός αν μετά από τόσα χρόνια που κάνει θέατρο και σάτιρα, τον επηρεάζει μια κριτική, υποστήριξε: «Όχι. Με επηρεάζει μόνο αν είναι καλοπροαίρετη και είναι για το καλό μου, για τη βελτίωση τη δική μου. Δυστυχώς δεν υπάρχουν τέτοιες. Οι κριτικές αυτές σίγουρα με ανεβάζουν, μου κάνουν καλό, όπως και οι κριτικές ενός θεατή που έχει δει την παράσταση. Άλλου τύπου κριτικές, ανώνυμες, που δεν έχουν δει αυτό που κάνω για να ασχοληθώ μετά μαζί τους, όχι δεν με αφορούν. Όπως έχεις καταλάβει, όλα αυτά τα χρόνια όλοι ασχολούνται με εμένα κι εγώ με κανέναν. Αυτή είναι η διαφορά».

«Είμαι περήφανος για αυτά που έχω κατακτήσει, γιατί ξεκίνησα από το μηδέν με γονείς φτωχούς που πούλαγαν νερό στη Κόρινθο, χωρίς καμία μόρφωση» κατέληξε.

Related posts

Καλύτερη και από 25αρα: Η Μπρουκ του “Τόλμη και Γοητεία” με μπικίνι στα 62 της, είναι το όνειρο κάθε άντρα

Τζένη Ιωακειμίδου: H νέα ζωή στην Αμερική με τα παιδιά της, η ξαφνική επιτυχία και η εγκατάλειψη της καριέρας της

Μάρω Λύτρα: Ο λόγος που εγκατέλειψε την Ελλάδα για να γίνει τραγουδίστρια και η μεγάλη πικρία της